inna.jpg

Inna este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta nu își impresionează fanii doar cu hiturile sale, ci și cu aspectul său fizic impecabil. Secretul artistei nu constă doar în talentul și efortul depus în carieră, ci și într-un stil de viață echilibrat. Recent, artista a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, fără a recurge la diete stricte sau operații.

Inna a vorbit recent despre rutina sa zilnică. Vedeta nu face rabat de la sport, pe care îl integrează în programul său de zi cu zi. Arista face exerciții regulat, colaborând cu antrenorul său personal pentru a-și menține tonusul și a-și sculpta corpul.

Mai mult, fiecare zi a Innei începe cu o cafea și un mic dejun sănătos. După aceasta, merge la sală pentru antrenament, iar apoi își continuă ziua cu activități diverse.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă însă de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul. În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte ”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Un alt secret al siluetei sale de invidiat este alimentația. Deși nu ține o dietă strictă, Inna a adoptat de peste un an un regim alimentar vegan. Acesta constă în consumul exclusiv de produse vegetariene, renunțând la orice formă de produse de origine animală.

„Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare. Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a declarat Inna pentru sursa citată mai sus.

Desigur, Inna nu consideră că este perfectă și recunoaște că folosește și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, pentru a-și păstra imaginea impecabilă. Cu toate acestea, artista nu cade în capcana obsesiei legate de aspectul fizic.

”Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a mai menționat artista.

Ea preferă să mențină un echilibru între exercițiile fizice și o alimentație sănătoasă, fără a număra fiecare calorie sau a se fixa pe numărul de kilograme.

Sursă foto – Facebook

Preluat de la: csid.ro