metro-cover.jpeg
O casă aranjată e o casă curată, dar ce faci atunci când peste ceva timp în locuință se adună praf, rufele stau murdare, vesela e nespălată sau camerele nemăturate? Simplu! Vii la METRO și procuri produsele necesare pentru a organiza o zi de curățenie generală. Pentru asta, noi îți sugerăm câteva opțiuni de „echipament” pentru a-ți îmbunătăți aspectul casei tale.

În cele ce urmează, îți propunem o listă de produse necesare pentru curățenie pe care le găsești în magazinele METRO. 

Atât pentru cei care și-au propus să facă ordine în spațiile din afara casei, cât și pentru cei care o vor face în interiorul ei, METRO vine în ajutor cu o varietate de mopuri, mături tradiționale, fărașe, pubele cu volum diferit pentru colectarea gunoiului, dar și cel mai important, saci de gunoi. Acest kit de „unelte” necesare te va ajuta să faci curat rapid și comod.

După ce te-ai asigurat că e curat peste tot, urmează să faci curățenie printre hainele tale. Poți împrospăta atât look-ul acelor haine care au stat de mult timp în dulap, cât și al celor care stau înghesuite în coșul cu haine. Pentru asta, METRO îți propune al doilea kit de lucruri necesare care să te ajute în curățenia generală.

Așadar, pornim de la mașina de spălat care ar putea să-ți ofere mai multă flexibilitate și economie de resurse energetice, de timp și bani. La METRO găsești o varietate de mașini de spălat de la branduri cu renume. Apoi urmează să-ți usuci hainele, însă ce faci dacă afară va ploua? Corect! Le usuci în condiții casnice. Aici îți vine în ajutor un uscător de rufe și o mulțime de clești de orice formă, culoare și textură.

După ce se usucă, rufele trebuie călcate. Și aici îți venim în ajutor cu un kit format dintr-o masă de călcat și un fier de călcat. 

Următorul pas este alegerea detergenților, a balsamului de rufe și/sau a înălbitorului. Aici am făcut alegerea pentru două tipuri de detergenți: praf sau gel.

Trecem ușor la bucătărie. Acolo, cu certitudine, ai veselă care trebuie spălată. Pentru această sarcină ți-am pregătit două feluri de detergenți de veselă: produse dedicate pentru mașina de spălat vesela și pentru spălarea la robinet. Ah da! Nu am uitat și de burete, dacă optezi pentru a doua opțiune.

Punctul final pe curățenie îl vei pune odată ce totul va străluci în baie și în bucătărie. Pentru asta ai nevoie de soluții universale de curățare a suprafeței aragazului ori de spray detergent pentru suprafețe.

Acestea, dar și multe alte produse pot fi văzute și cumpărate în magazinele METRO sau în catalogul online, disponibil aici.

Preluat de la: diez.md