01-главная-картинка-миниатюра.jpg
Oare vinul se potrivește cu sănătatea? Această întrebare e deosebit de importantă anume în perioada de sărbători, când dorim să păstrăm tradițiile vechi, dar și sănătatea proprie.

Există un vechi obicei: când începe numărătoarea inversă să deschidem o sticlă cu vin spumant, să-l turnăm prin pahare, să punem o dorință și să-i felicităm pe toți oameni apropiați cu Anul Nou!

Cu Casa Petru Alcohol Free, toată lumea își poate permite acest lucru, fără ca să dăuneze sănătății proprii.

Multe personalități istorice celebre au afirmat că vinul este o băutură sănătoasă. De exemplu, în secolul XI savantul, filosof și medic persian Avicena (980-1037) a elaborate în „Canonul de medicină” regulile de consum al vinului pentru întărirea sănătății; Hippocrates a susținut, că vinul îmbunătățește digestie; Louis Pasteur l-a numit „cea mai eficientă și igienică băutură”

Doar că nu toți și nu întotdeauna pot consuma vinul cu conținut de alcool.
În caz când ați planificat mersul la volan, un antrenament, consumul de medicamente sau un lucru, care necesită o maximă concentrare, există o alternativă optimă- vin fără alcool! După compoziție, este identic cu cel clasic cu excepția unui singur ingredient- alcool.

Și un astfel de vin există și în Moldova. Acesta este produs de către compania „Denovie Group” sub marca comercială „Casa Petru”.

Consumatorii deja au reușit să degusteze astfel de vinuri fără alcool din soiuri de struguri europene și autohtone ale acestui producător.

Iar recent compania și-a extins linia de vinul fără alcool cu marca comercială „Casa Petru”. În prezent, în vânzare puteți găsi și vin spumant clasic fără alcool, care va deveni un atribut tradițional al oricărei sărbători sau unei petreceri în rândul prietenilor și va crea o atmosferă de distracție sănătoasă, fericirii adevărate și legături spirituale, căci se apropie una din cele mai luminoase și așteptate sărbători- Anul Nou.

De unde să procurați vin spumant fără alcool?

În toate magazinele „Alcomarket”, online pe site-ul commenzi.md, în rețeaua „Dulcinella” «№1», «Linella», «Kaufland», «Green Hills»; «Bemol», «Tirex», «VENTO», «Lukoil», «FOX». De asemenea, în magazinul de specialitate „Denovie Group” situat pe adresa mun. Chișinău, bd. Ștefan Cel Mare 123A.

Referința rapidă
Ce reprezintă un vin fără alcool? În general, sintagma „vin fără alcool” sau „alcool free” nu reflectă exact realitatea. Mai corect ar fi să numim acest vin- dealcoolizat, adică lipsit de alcool, care inițial a fost în componența sa.

Dealcoolizare- reprezintă o operațiune suplimentară în procesul de producție, care necesită un echipament special, astfel încât această băutură nu poate fi ieftină.

În primul rând se produce un vin de calitate și numai după această, la etapa finală se elimină alcool, păstrând toate beneficiile și proprietățile organoleptice.

În linia de sortiment „Casa Petru Alcool Free” fiecare își va găsi propriul vin fără alcool.

Sunteți așteptați în magazinul de specialitate „Denovie Group”, situat pe adresa: mun. Chișinău, bld. Ștefan Cel Mare 123A.
www.denovie-group.com
https://www.facebook.com/CasaPetru1947.

Preluat de la: diez.md