ipiccy_image-3.jpg

Blogtop a afișat lista celor mai populari bloggeri și bloggerițe din Republica Moldova din ultimele 30 de zile. În lista respectivă se regăsesc bloguri pe diferite teme, așa precum economie, lifestyle, fashion, politică, social, cultură etc.

  1. Ana-Maria Ursu. Blogul este dedicat călătoriilor și divertismentului. „Sunt o parte din tot ce am găsit pe drumul meu și zâmbetul este cartela mea de vizită”, specifică autoarea.
  2. Cristina Surdu. Fashion Blogger. Blogul este dedicat modei, călătoriilor și sănătății.
  3. Travel Family Blog. Blog de călătorii al familiei Doros. Acesta deține istoriile escapadelor lungi și scurte cu copii. „Vrem să ne împărtășim cu experiența noastră”, menționează familia. Blogul este scris în limba engleză.
  4. Happy Tears Blog. Este un blog scris de Diana, care te poate inspira și motiva. „Blogul l-am creat în iarna anului 2010. De atunci, scriu aici despre totul și nimic.” Blogul este gestionat în limba engleză.
  5. Fără de rușine. „Blog (nu tare) personal” – așa îl autodescrie autorul/autoarea acestuia. „Am vrut să scriu mai mult pentru noi, copiii crescuți de internet, răscumpărați cu panettone sau fugiți pe vârful degetelor de acasă; pentru noi, cei care am crescut cu Surprize Surprize, Ирония судьбы și MTV”, mai completează autorul/autoarea blogului.
  6. Polina Ceastuhina. Blog personal. Autoarea își împărtășește experiențele acumulate din marketing și comunicare. Blogul este scris în limba engleză.
  7. Cernovschi Ana-Maria. „Scriu recenzii, împărtășesc diferite impresii despre cărțile pe care le citesc și îmi place să comunic cu persoanele pasionate de lectură. Aici mă pot relaxa, scrie din pasiune și îmi pot exprima părerile”.
  8. Sergiu Musteață. „Muritor de rând, pasionat de radio/TV, călătorii, limbi străine și de viață în general”, se autodescrie acesta.
  9. Marina Pînzaru. Este o jurnalistă de televiziune care a decis să facă schimbări majore în viață. A plecat din țară și s-a stabilit cu traiul în Portugalia. Din aceeași perioadă a început să scrie articole pe blogul personal. Temele abordate sunt diverse.
  10. Vitalie Cojocari. „Ai intrat pe un blog de familie. Suntem cojocari și ne propunem să coasem o platformă unde vei citi articole de tot soiul și care, sperăm noi, te vor interesa. Poate vei râde, poate vei plânge, poate te vei indigna alături de noi.”

Preluat de la: diez.md