IMG_9813.jpg
Starea de urgență instaurată încă în luna martie a blocat mii de oameni în propriile apartamente. Unii sunt singuri, alții sunt cu perechea lor. De-a lungul zilelor, se adună emoțiile negative care îngreunează productivitatea, iar anumite stimulente ajută la relaxare și detașare de probleme legate de pandemie. În acest articol, echipa #diez vă prezintă două magazine de unde puteți procura online jucării pentru adulți.


# Xshop.md

Pe site-ul www.xshop.md sunt specificate produsele care sunt disponibile pentru a fi livrate în termenul stabilit. După ce ați plasat comanda pe site, operatorii vor lua legătura cu dvs. pentru a confirma telefonic comanda.

# Livrarea în Chișinău se face de către curier la adresa indicată de cumpărător și se achită în lei la primirea coletului.

Livrarea pe teritoriul Chișinăului se efectuează în una-două zile după confirmarea telefonică a comenzii. 

Costul serviciului este de 30 de leiComenzile mai mari de 1 000 de lei se livrează gratuit.

Serviciul de livrare funcționează de luni până vineri, de la ora 9.0 până la 17.00.

# Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează în termen de la două la cinci zile după confirmarea telefonică a comenzii. Costul livrării este de 45 de lei.

Livrarea este confidențială, curierul nu știe ce se află în cutie.

Vezi și:

(foto) Pentru el, ea și cuplu. Top 15 jucării pentru adulți care vor fi trendy în anul 2020 în Moldova (18+)

(foto 18+) Istorii urbane de la un Sex Shop din Chișinău. Ce jucării cumpără cel mai mult tinerii din capitală

# Netmarket.md

Este un magazin online unde puteți găsi nu doar jucării pentru adulți, dar și lucruri pentru casă, haine și multe altele. Livrarea este gratuită.

(foto) Ce cumpără moldovenii cel mai des din sex-shopuri și cât costă preferințele lor sexuale


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md