post-de-munca-evenimente-targ-de-munca.jpeg

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare din Republica Moldova, revine la Chișinău! La eveniment vor fi prezenți angajatori din diverse domenii de activitate, așa precum: inginerie, producție, aviație, automotive, consultanță, IT, marketing, comunicare etc. Târgul va avea loc în zilele de 12 și 13 aprilie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, în intervalul orelor 10.00 și 17.00.

Prezența la eveniment a fost confirmată de peste 30 de companii. Angajatorii care vor lua parte din Târgul de Cariere sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care le pun la dispoziție, pentru a te convinge să te alături lor.

Printre cei care vor participa la eveniment se numără: Kaufland, Linella, HiSky, United Nations Moldova, Banca Națională a Moldovei, Rompetrol, ProCredit Bank etc.

Companiile vor prezenta peste 2 500 de locuri de muncă, iar printre posturile vacante se numără:
# specialiști în relație și suport clienți;
# consultanți financiari;
# contabili;
# ingineri;
# programatori;
# mecanici;
# operatori back office;
# team leaderi;
# agenți de vânzări;
# testeri;
# operatori de producție;
# lucrători comerciali;
# studenți pentru diverse internshipuri.

Târgul de Cariere nu revine la Chișinău doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe. Reprezentanții Crucii Roșii vor susține pentru participanți demonstrații de prim ajutor. De asemenea, Târgul de Cariere va găzdui un turneu de Football Club 24, cu înscrieri la fața locului, iar cei mai buni jucători vor fi premiați de către organizatori. În același timp, la eveniment, vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante.

Poți să depui dosarul la joburile existente și în format online, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe această platformă.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md