1280x720.jpg
Temparaturile de afară cresc, iar o dată cu ele și reducerile de prețuri – semn că este timpul pentru o nouă ediție de „Noaptea Reducerilor ”.  Pe 17 mai, cele peste 100 de magazine din Shopping MallDova vor afișa reduceri și promoții la o gamă largă de produse. Piese vestimentare, încălțăminte, cosmetice,  accesorii, jucării pentru copii dar și mobilier pentru casă  – toate vor putea fi achiziționate la prețuri de vis. Iar pentru ca tu să reușești să bifezi produsele dorite din lista de cumpărături, centrul comercial va sta deschis până la miezul nopții.

Dacă ți-a dorit mereu să dai un refresh casei tale, acum este momentul potrivit pentru că magazinele JYSK, ce comercializează „totul pentru casă”, alături de Top Shop te vor surprinde cu reduceri de până la 70% la produsele lor. Iar dacă ai vrut mereu să-ți completezi biblioteca cu cele mai cunoscute best-seller-uri din toate timpurile precum și cele mai noi titluri de carte, la Librarius vei găsi tot ce-ți dorești la un preț cu 70% mai mic.

Totodată, magazinele brandurilor internționale de haine, încălțăminte, bijuterii și accesorii vor oferi spre vânzare articolele sale la jumătate de preț. Acum este momentul potrivit să-ți achiziționezi cele mai faine piese de rezistență din garderoba ta, condiția este să treci pe la Gelo, Incity, Mitavi, Pierre Cardin, Ted Lapidus, Vizita, Kenvelo, Cronograf, Interoptic. Reduceri de până la 50% vei găsi și la parfumuri și produsele cosmetice din magazinele Vizaje-Nica, Ovico și Lothantique. Solduri de 40% vor fi aplicate și la toate piesele comercializate de Aridon, Colin’s, Best, NL Collection și Tally Weijl.

Astfel, dacă nu ți-ai făcut planuri pentru acest final de săptămână, te așteptăm pentru un nou maraton de cumpărături și distracții la Shopping MallDova. Îți garantăm că vei avea parte de o atmosferă incendiară și cele mai mici prețuri ale sezonului.

Shopping MallDova. De 10 ani, distracție de nota 10!

 

Preluat de la: diez.md