bulliticscollage.jpg
Sandu Manoli, împreună cu un prieten, a decis să lanseze un podcast în care să vorbească despre teme serioase, în context moldovenesc, sub format de dezbateri pro și contra. Podcast-ul se numește Bullitics – un portmantou dintre bullshit și politics.

„Eu și un prieten, Mihai din Marea Britanie (inginer), discutam mult pe chat, nu ne ajungea loc și era obositor, astfel ne-am gândit să testăm formatul de podcast.

Vrem să discutăm fără aere de experți teme politice, sociale, economice, culturale, teme globale, cu iz moldovenesc. O să încercăm să nu vorbim de pe pereți. Asta înseamnă cercetarea temelor, dar toate o să fie dezbătute din perspectiva fiecăruia. O să încercăm ca în fiecare episod să fie un fel de pro și contra”, spune Sandu Manoli, unul dintre autorii podcast-ului.

Potrivit autorilor, acest podcast se va concentra mai mult pe alte regiuni ale lumii și probleme lor, care cumva pot fi și problemele noastre. Printre episoadele podcast-ului puteți găsi dezbateri despre Coreea de Sud sau Catalonia.

Toate episoadele le vedeți aici: Bullitics.

Preluat de la: diez.md