v-2.jpg
Fructe autohtone în loc de flori au primit înaintea Zilei Internaţionale a Femeii, marcată pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele din Ungheni. Asta ca urmare a unei campanii de promovare a producţiei agricole moldoveneşti, lansată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Ungheni, transmite MOLDPRES cu referire la presa locală.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Junior Chamber International a lansat campania În MOLDOVA e mai BUN”.

Inspirați de apelul unor agricultori din ţară către bărbați să renunțe la tradiționalul buchet de flori și să le dăruiască persoanelor dragi fructe autohtone, membrii Camerei Tinerilor Antreprenori JCI Ungheni au decis să ofere doamnelor și domnișoarelor din Ungheni câte un paner cu mere și struguri.

„Noi, cei din JCI Ungheni, fiind o comunitate care tinde să facă Moldova noastră mai frumoasă, vă invităm să susținem împreună campania. Astfel, vă îndemnăm să procurați mere și struguri de la producătorii autohtoni, care ne oferă fructe și legume mai ecologice, calitative și gustoase decât cele de import”, indică mesajul tinerilor antreprenori ungheneni, citat de expresul.md.

Junior Chamber International (JCI) a fost lansată pe 29 septembrie 2011 şi este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200 mii de membri în 120 de ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor care și-au propus să schimbe în bine comunitatea locală. În prezent, JCI are statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite și Consiliul Europei. În R. Moldova sunt mai multe  organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina, JCI Orhei ș.a.

Preluat de la: diez.md