1538373259057.jpg

Două persoane, proprietarii unui adăpost pentru pisici de pe o insulă grecească, au publicat pe Facebook un anunț de angajare. Erau în căutarea unei persoane care să fie dispusă să locuiască pe acea insulă izolată și să aibă grijă de cele 55 de feline.

Anunțul le oferea candidaților și promisiunea cazării gratuite, într-o casă micuță, cu vedere directă la marea Egee, scrie Inc.com, citat de Digi24.

Oamenii sperau să găsească măcar 25-50 de doritori, din care să aleagă apoi persoana potrivită pentru job. În schimb, au primit aproape 40.000 de aplicații, în decurs de doar câteva săptămâni.

Zilnic, spune Joan Bowell, a primit peste 1600 de e-mailuri de la oameni din 90 de țări.

„Unele erau scrisori de la refugiați care voiau să le trimită banii familiilor rămase acasă, altele erau de la femei abuzate care voiau să scape de soții lor violenți, altele de la oameni care au încercat și ei să își deschidă propriile asociații pentru protecția animalelor”, spune unul dintre proprietarii adăpostului.

În cele din urmă, cei doi au ales dintre cei 40.000 de candidați o femeie de 62 de ani din California, pe nume Jeffyne Telson, al cărei soț descoperise anunțul de angajare și i-l arătase.

Femeia are propriul său sanctuar de pisici în Santa Barbara, California, și vizitase Grecia de mai multe ori. Soții Bowell au mers până în California pentru a o intervieva și i-au oferit jobul. Ea va petrece acum câteva luni pe insula Syros, unde va avea griji de zecile de pisici din sanctuar.

Preluat de la: zugo.md