iii.jpg
La evenimentul de lansare, care va avea loc pe 10 septembrie, Apple va prezenta 3 versiuni. Cea mai interesantă funcție de pe următorul telefon este că ai putea filma diverse clipuri unde fundalul este blurat, schimbat, colorat sau transformat în alb-negru. Cam ce faci pe Samsung cu live focus, dar acum și în iOS, scrie playtech.ro.

Totodată, chiar dacă vor fi trei telefoane, toate vor folosi noul procesor A13 Bionic. Acesta ar avea și un cip care să fie folosit în aplicații de realitate augmentată și procesare foto. În plus, unul dintre ele ar fi disponibil și într-o nuanță mată de culoare.

În același timp, iPhone vine cu un sistem mai eficient de autentificare facială.

Cea mai bună schimbare e la Face ID. Tehnologia a debutat pe iPhone X și acum trece la versiunea 2.0. Astfel, Face ID va avea un senzor nou, cu unghi multiplu, astfel încât să nu funcționeze doar într-o poziție. Ai putea debloca telefonul chiar și când e pe masă și tu nu ești fix perpendicular deasupra lui.

Fără să fie neapărat o surpriză, noul iPhone va utiliza ecran de la Samsung. Nu e chiar Dynamic AMOLED ca pe Samsung Galaxy Note 10, ci e un OLED creat după cerințele Apple.

Cea mai ieftină versiune de iPhone 11 nu va avea așa ceva. Va avea un ecran LCD, la fel ca iPhone Xr.

Totodată, Apple ar renunța la 3D Touch. Înlocuiește funcția cu Haptic Touch. În loc să apeși pe ecran, ții apăsat un anumit buton digital – ca pe Android. Și că tot am zis de Android, iPhone 11 Pro ar beneficia de încărcare wireless reversibilă. Pe Samsung e cunoscută drept PowerShare și a fost introdusă pe Galaxy S10.

 

 

Preluat de la: diez.md