diez-share-facebook.png
Microsoft a extins funcționarea aplicației Skype 7 până pe 1 noiembrie. Utilizatorii care vor vrea să beneficieze de serviciile pe care acesta le oferă Skype vor fi nevoiți să instaleze noua versiune.

Pe lângă o nouă interfaţă, Skype 8 vine la pachet cu multe funcţii în plus, precum posibilitatea de a realiza apeluri video HD fără abonament Premium, posibilitatea de a înregistra apelurile direct din aplicaţie şi transfer de fişiere mult mai simplu. De asemenea, aplicaţia este acum similară în design pe toate platformele pe care este disponibilă, asigurând o experienţă de utilizare uniformă, indiferent de dispozitiv, scrie go4it. ro.

Microsoft spune că 1 noiembrie este data la care va opri vechiul Skype, însă acesta ar mai putea să funcţioneze o perioadă scurtă şi după acest moment. Skype 8 este disponibil în Windows Store şi în magazinele de aplicaţii pentru platformele mobile şi rămâne astfel tot timpul actualizat la zi. În teorie, situaţia Skype 7 nu ar trebui să se mai repete prea curând, întrucât nu va mai exista o altă versiune a aplicaţiei în afară de cea din magazinele oficiale.

Preluat de la: diez.md