dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash.jpg

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova lansează un nou apel de participare la concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor”. Oportunitatea este destinată companiilor din țară, indiferent de forma juridico-organizațională, numărului de angajați și volumul producției.

Ajunsă la cea de-a 10-a ediție, competiția are drept scop conștientizarea necesității implementării standardelor internaționale de management al calității în companiile naționale și promovarea celor mai calitative produse în rândul consumatorilor. Astfel, în urma participării, compania îşi asigură consolidarea și amplificarea prestigiului în rândul consumatorilor și societății în ansamblu.

Participanții vor avea ocazia să examineze realizările în domeniul managementului calității în comparație cu cele ale concurenților, să evidențieze punctele slabe și căile de perfecționare.

# La concurs pot participa întreprinderi şi organizații cu diverse forme de proprietate, persoane juridice/fizice înregistrate în Republica Moldova, care produc bunuri materiale şi/sau prestează servicii pe teritoriul țării.
# Organizațiile specializate în producția echipamentelor militare trebuie să prezinte materiale doar din domeniul producției cu destinație civilă.
# Prin aplicarea la concurs, atât persoana fizică, cât și împuternicitul persoanei juridice îşi exprimă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate de către organizatori.

# Întreprinderi micro şi mici cu numărul angajaților de până la 49 de persoane şi suma anuală a veniturilor de până la 25 de milioane de lei.
# Întreprinderi medii cu numărul angajaților de la 49 până la 249 de persoane şi suma anuală a veniturilor de până la 50 de milioane de lei;
# Întreprinderi mari cu numărul angajaților de peste 249 de persoane şi suma anuală a veniturilor mai mult de 50 de milioane de lei;
# Întreprinderile care prestează servicii de interes economic general conform prevederilor legale.

Taxa de participare:
# pentru întreprinderi micro şi mici cu numărul angajaţilor de până la 49 de persoane – 3 200 de lei;
# pentru întreprinderi medii cu numărul angajaţilor de la 49 până la 249 de persoane – 5 000 de lei;
# pentru întreprinderi mari cu numărul angajaților de peste 249 de persoane – 6 200 de lei;
# pentru întreprinderile care prestează servicii de interes economic general – 8 000 de lei, inclusiv TVA-20 %.

# Cererea conform modelului stabilit.
# Structura organizatorică a companiei.
# Copia dispoziției de plată a taxei de participare la concurs.
# Copia certificatului de înregistrare a întreprinderii și a extrasului din Registrul de Stat.
# Ancheta-declaraţie.
# Lista certificatelor de conformitate a produselor/serviciilor, copia certificatului sistemului de management, copia certificatului de acreditare al laboratorului de încercări, etc.

Regulamentul integral al competiției poate fi accesat în documentul atașat mai jos.

Etapele concursului:
# 1-12 aprilie 2024 – evaluarea ratingului întreprinderilor participante prin metoda de sondaj;
# 17-26 aprilie 2024 – evaluarea din partea grupului de experți şi a comitetului organizatoric;
# iunie 2024 – ceremonia oficială de premiere a învingătorilor.

Antreprenorii care își doresc să participe trebuie să depună cererea conform modelului indicat, să achite taxa de participare și să prezinte setul de acte necesare până pe 29 martie. Dosarul trebuie expediat la următoarea adresă electronică: [email protected].

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md