anna-lesko_mihai-morar.jpg

Anna Lesko oferă astăzi, la masa „Fain & Simplu”, o lecție fabuloasă care spune povestea redescoperirii feminității pierdute. Într-o societate în care „femeia a uitat să fie femeie” și a preluat adesea rolul masculin, acest episod este un manifest pentru găsirea echilibrului dintre feminitate și masculinitate. După ce a ajuns la capătul puterilor, invitata episodului de azi a luat cea mai curajoasă decizie, într-un moment de cotitură al vieții ei, la vârsta de 40 de ani.

Anna Lesko a ales să fie singură, după ce timp de două decenii, s-a îndepărtat de adevăratul ei Sine. Cum a ajuns astăzi să aibă o relație fantastică cu ea însăși, cât de greu i-a fost să se confrunte cu toate emoțiile și traumele refulate din trecut, ne spune chiar ea. Tot ea ne dezvăluie cum s-a reconstruit pe sine, după ce a ajuns la rădăcina tuturor problemelor emoționale cu care se confrunta, descoperind, de fapt, cauza reală din spatele relațiilor disfuncționale, epuizării, nesiguranței și neîncrederii în propria intuiție.

Acesta este un episod care ne reamintește că vulnerabilitatea este o resursă extraordinară de putere interioară și că grija de sine este imperativă pentru o viață trăită cu sens. Veți descoperi, dincolo de toate măștile feminității, de avatarul Anna Lesko, o femeie curajoasă, autentică, dar și o mamă conștientă, care a decis să înceapă un proces transformator: călătoria Inimii. Călătoria fiecăruia dintre noi, femei și bărbați.

„ACEST PODCAST TREBUIE ASCULTAT DE ORICE FEMEIE… dar și bărbat! E spectaculos noul episod Fain & Simplu cu Anna Lesko. E pentru prima oară când o văd pe Anna că își dă jos toate măștile și vorbește deschis, autentic, empatic despre călătoria ei. Până la lacrimi. Probabil 1 dată la 100 de episoade te întâlnești cu un asemenea invitat. Te invit să vezi acest episod ( l-am numit PODCASTUL FEMINITĂȚII) pe Youtube sau să-l asculți pe Spotify sau Apple Podcasts. Sigur îl vei adăuga la lista cu favorite și îl vei povesti la următoarea întâlnire cu prietenele tale. Îi mulțumesc Annei pentru conectare și că mi-a permis să o arăt lumii așa cum nu a mai văzut-o vreodată.”, declară Mihai Morar.
 
EPISODUL COMPLET POATE FI ASCULTAT AICI: ACEST PODCAST TREBUIE ASCULTAT DE FIECARE FEMEIE. ANNA LESKO | Fain & Simplu cu Mihai Morar 186

Preluat de la: csid.ro