andra.jpg

Andra, una dintre cele mai iubite soliste din România, a vorbit despre cel mai greu moment din familia sa. În urmă cu mai bine de 17 ani, mama ei a fost operată de urgență din cauza unei tumori pe rinichi. 

Andra a trecut printr-o adevărată traumă când mama ei a fost operată de urgență în urma unei tumori. Se știe că vedeta este destul de discretă când vine vorba de părinții ei, însă acum a făcut dezvăluiri neașteptate. Deși formează un cuplu cu Cătălin Măruță de ani buni și au o familie frumoasă, viața artistei nu a fost întotdeauna roz. Ba chiar au existat și momente mai puțin plăcute.

Citește și: Fiica lui Meme Stoica, despre lupta cu cancerul: „Chiar îți pui întrebarea de ce eu. Până să se întâmple chestia asta, nu credeam în D-zeu…”

Invitată de curând în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu’, moderat de Mihai Morar, Andra a povestit despre despre perioada în care mama ei s-a operat de urgență în urma descoperirii unei tumori pe rinichi. În urma analizelor, medicii au descoperit că tumora se extindea și la ficat. Așa că doctorii au luat decizia să o opereze de urgență.

 

„În 2007 cred că s-a operat ea. Ea tot lua pastile de durere. Zicea că o doare mijlocul și la un moment dat ne-am dus să facem un set de analize. Am zis să facem și un ecograf. Când au văzut acolo analizeze și ecograful, au zic că de urgență trebuie să mergem la Fundeni. Să se opereze rapid pentru că avea o tumoare de 15 cm pe un rinichi. Ei credeau că este extinsă și pe ficat. A fost așa o chestie…Doamne, foarte greu! Ne-am dus la Fundeni de dimineață. Ei au zis să se opereze de urgență”, a povestit Andra în podcastul Fain și Simplu, moderat de Mihai Morar.

Andra nu a fost singură în acele momente extrem de grele, ci i-a avut alături și pe frații săi. Experiența cu mama lor i-a apropiat și mai mult. Din fericire, femeia și-a revenit în totalitate după operație.

Citește și: Cum arată Leonard Miron după ce a învins cancerul pancreatic. E transformat total

„Eu am sunat, la 8 dimineața i-am sunat pe frații mei și la ora 14 erau în București toți. Am simțit că pot să împart durerea asta cu frații mei și că de asta e bine să fie mai mulți. La bucurie toată lumea se adună, dar când e un moment așa de greu, să fii singuri la părinți e greu. Să nu poți împărții durerea aia că mama ta, se poate întâmpla ceva cu ea. A fost o operație grea de multe ore. Eu a trebuit să plec la concert, am plâns tot drumul Am știut că sunt acolo frații mei și am putut să împart durerea asta cu ei. Țin minte că m-am dus la o emisiune cu Săndel și cântam „Drumul vieții ne desparte”, a mai adăugat Andra.

Sursa foto: capturi video

Preluat de la: csid.ro