screen-shot-2015-06-12-at-11-29-24-am-1.jpg
A mai rămas puțin de tot până la 14 februarie, îndrăgostiții caută cadouri, iar companiile oferă promoții. Site-ul Pornhub, se ține de tradiție și în acest an, astfel de Valentine’s Day videourile din categoria „Premium” vor fi gratuite pentru toți.

Este o alternativă pentru cei care s-au plictisit de filmele romantice. La un moment dat, noi toți am fost singuri de Ziua Îndrăgostiților. Pentru unii oameni filmele romantice produse de Hallmark au devenit deranjante. Iată de ce, în ziua de 14 februarie, Pornhub oferă posibilitatea tuturor să se simtă mai fericiți și le dăruiește vizitatorilor săi filme premium gratuite.

De obicei, utilizatorii Pornhub trebuie să plătească pentru lungmetraje și filmele premium de la studiourile de producție de top din industria porno. În timp ce există „tone” de conținut gratuit disponibil pe site, conținuturile premium nu vor fi blocate în această zi.

Pornhub raportează că, în 2018 au avut 33,5 miliarde de vizite, ceea ce înseamnă, în medie, 100 de milioane de vizitatori zilnic. Alte statistici interesante arată că site-ul a primit 962 de căutări pe secundă. Din date mai aflăm că femeile din Moldova și în acest an sunt printre cele mai active utilizatoare din Europa.

La nivel mondial, în anul 2018 a crescut durata media a vizitei pe Pornhub cu 14 secunde și a ajuns până la 10 minute și 13 secunde.

Vizitatorii din Republica Moldova stau cu 40 secunde mai mult pe acest site decât în anul 2017, ceea ce înseamnă, în medie câte 9 minute și 36 secunde pentru o vizită. Astfel, Moldova a intrat în topul celor zece țări, care au înregistrat în acest an cea mai mare creștere a duratei medii în timpul unei vizite.

Preluat de la: diez.md