degete-incretite.jpg

Aşa arată cizmele unui medic/asistent medical la finalul zilei de muncă. Pline de sudoare… Degete încreţite de transpiraţie, piele macerată din cauza umezelii, chipuri brăzdate de linii adânci lăsate de măştile care îi feresc de inamicul invizibil şi multă suferinţă în priviri, dar speranţă în suflete – aşa poate fi descris Albumul Străduinţei şi al Suferinţei, o colecţie de imagini dureroase cu salariaţii din sănătate care îngrijesc bolnavii de COVID-19.

Pagina dedicată imaginilor cu profesionişti din sistemul sanitar românesc aflaţi în prima linie a luptei împotriva pandemiei COVID-19 a fost realizată la iniţiativa Federaţiei „Solidaritatea Sanitară” şi prezintă prezintă salariaţi reali, aflaţi la datorie, îmbrăcaţi în echipamentele individuale de protecţie şi desfăşurându-şi activitatea în condiţii de muncă deosebit de periculoase, împreună cu precizările unora dintre aceştia privind situaţia în care se află.

Fiind constituit pe baza contribuţiei voluntare a angajaţilor, albumul oferă presei şi publicului posibilitatea unui contact obiectiv cu actualele „chipuri profesionale” ale celor aflaţi pe baricadele rezistenţei în faţa COVID-19.

Parcurgerea lui, fotografie cu fotografie, poate transmite tuturor cetăţenilor gândurile şi sentimentele salariaţilor din sănătate, facilitând înţelegerea mai adecvată a ceea ce se întâmplă.

<!– Vacanța asta îi poate schimba toată viața. Soarele i-a încins imaginația Biancăi Drăgușanu. Ce-și mai dorește vedeta–> CITESTE PE EVZ.RO: Vacanța asta îi poate schimba toată viața. Soarele…
<!– Informația momentului pentru angajații din România. Amenzi usturătoare, de până la 20.000 de lei. Iohannis a promulgat legea–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Informația momentului pentru angajații din România….

La momentul lansării, Albumul conţinea 541 de fotografii, el fiind deschis completării din partea salariaţilor pentru a crea o imagine detaliată a ceea ce se întâmplă în această perioadă în sistemul sanitar. Albumul foto integral poate fi văzut aici.

Galerie foto

vezi galeria 17 foto

<!–

–>

Preluat de la: csid.ro