avionul-de-la-air-moldova-nevoit-sa-faca-cale-intoarsa-In-timpul-zborului-spre-italia-s-au-format-fisuri-pe-parbriz-1515761814-920x445-1.jpg
În atenția reprezentanților diasporei Republicii Moldova, care s-au înregistrat în listele de repatriere. Compania aeriană Air Moldova a venit cu concretizări pentru a evita escrocheriile în baza cardurilor bancare și preluarea datelor cu caracter personal.

Compania aeriană Air Moldova contactează cetățenii acceptați la zborurile charter, în baza listelor de repatriere primite de la misiunile diplomatice și oficiile consulare.

Pasagerii acceptați la zbor sunt telefonați personal de reprezentanții Air Moldova pentru a verifica datele personale și a primi pe adresa electronică link-ul pentru achitarea biletului de călătorie, conform prețului indicat pe site-ul www.airmoldova.md, pentru destinația operată.

Accesând link-ul trebuie să urmați pașii descriși pentru completarea datelor, iar după achitare biletul va fi expediat pe adresa dumneavoastră electronică.

Atragem atenția dumneavoastră la faptul că link-ul pentru achitare este valabil 3 ore, după care expiră.

Compania menționează că operatorii Air Moldova nu solicită la telefon numărul cardului bancar sau codurile CVV / CVC.

Preluat de la: diez.md