Eva-Darron.jpg

Air Moldova a anunțat despre lansarea unor zboruri directe spre destinații noi care vor fi disponibile călătorilor companiei aeriene. Astfel, noul sezon debutează cu zboruri directe din Chișinău spre Tbilisi (Georgia), Varșovia (Polonia) și Praga (Cehia). 

Program:
# Tbilisi – din 16 octombrie, în zilele de joi și duminică;
# Praga – din 30 octombrie, în zilele de marți și duminică;
# Varșovia – detaliile despre orarul zborurilor vor fi publicate în curând.

Cu referire la zborurile spre Tbilisi, compania a informat că, din 30 octombrie, frecvența acestora va crește până la patru zboruri pe săptămână.

Potrivit companiei, primele zboruri spre Tbilisi vor costa în jur de 100 de euro, într-o singură direcție, iar spre Praga – în jur de 70 de euro. Pentru mai multe detalii privind prețul și procurarea biletelor găsiți aici.

De asemenea, în urma solicitărilor primite din partea călătorilor, precum și datorită posibilităților operaționale crescute a companiei, Air Moldova a anunțat că noul orar va veni cu alte noi destinații, mărirea frecvențelor de zbor spre și din Istanbul, zboruri de conexiune, preluarea zborurilor spre noi destinații etc.


Reamintim că, începând cu 16 august, Air Moldova a lansat un nou zbor spre Leipzig. Un oraș dinamic, plin de contraste și una dintre cele mai populare destinații turistice din estul Germaniei.

Preluat de la: diez.md