diez-share-facebook.png
La începutul acestui an, compania aeriană „Air Moldova” a anunţat despre lansarea cursei Chişinău – Tel-Aviv. Primul zbor a avut loc duminică 6 mai 2018 iar pasagerii primei curse au avut parte de multe surprize oferite de „Air Moldova”.

Noua rută va fi operată de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri şi duminică. Prețurile pentru aceasta cursă încep de la 99 euro într-o direcție, având toate taxele incluse în tarif.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Zborul direct Chișinău – Tel-Aviv este important atât pentru Air Moldova, cât și pentru pasagerii noștri. Or  el a fost inclus în lista curselor pe care le operează compania noastră urmare a solicitărilor nenumărate primite din partea clienților pe care îi deservim. Faptul că pentru prima cursă spre Tel-Aviv au fost vândute aproape toate biletele (85% din numarul total de locuri), vine să confirme acest lucru.

Odată cu lansarea zborurilor spreTel-Aviv, numărul curselor directe ale transportatorului naţional „Air Moldova” se ridică la cifra de 30 de destinaţii din Europa şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Geneva, Istanbul, Ecaterinburg, Florenţa, Frankfurt, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersbur, Tel-Aviv și Torino la care se adaugăcurselesezoniere – Antalya, TivatșiSharm-el-Sheikh. „Air Moldova”oferădouăclase de deservire – Economşi Business.

 

Preluat de la: diez.md