Depositphotos_230242836_S.jpg
Trăim într-o perioadă în care acceptarea societății e direct proporțională cu numărul de like-uri și urmăritori pe care îi ai pe rețelele sociale. Aceasta crează o stare de anxietate, pentru că valoarea personală este umbrită de popularitatea pe Instagram sau Facebook. În acest context, pentru a dilua acest aspect al vieții sociale, platformele propun utilizatorilor să ascundă numărul de like-uri pe care le au la o postare. Ești curios (curioasă) să știi cum o faci? Explicăm.

Ascunde numărul de like-uri la postările pe care le urmărești

Primul pas pe care trebuie să îl faci în acest sens este să dai click pe setări. După care apeși pe „confidențialitate”. Pentru a ascunde numărul de like-uri ale postărilor apeși pe „postări” și activezi ascunderea numărului de aprecieri și vizualizări.

Cum ascunzi numărul de aprecieri pentru o postare nouă

Postează o imagine nouă cum o faci de obicei, iar ultimul pas este să mergi până în antetul paginii și să dai click pe „Setări Avansate” și găsești prima opțiune pe care o activezi pentru a ascunde din start like-urile.

Cum ascunzi numărul de like-uri la o postare deja publicată

Găsești postarea la care vrei să ascunzi numărul de aprecieri. După care apeși trei puncte din dreapta sus și activezi ascunderea numărului de like-uri.

Sursă foto: depositphotos.com.

Preluat de la: diez.md