arthur-poulin-NhU0nUR7920-unsplash.jpg

Organizația neguvernamentală „Renaștere rurală” invită tinerii să se înscrie la școala de vară „Nistru”. Oportunitatea este destinată participanților de pe ambele maluri ale Nistrului, fiind o ocazie pentru stabilirea noilor prietenii și evaluarea propriilor abilități.

Școala de vară include mai multe module educaționale și creative. Pentru această oportunitate sunt eligibili tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani. Activitățile urmează să se desfășoare în satul Molovata Nouă din raionul Dubăsari, în perioada 5-14 iulie.

Persoanele interesate sunt invitate să expedieze formularul de participare la adresa electronică [email protected]. Termenul-limită pentru înscriere este 20 iunie. Participarea este gratuită.

Formularul de participare la școala de vară „Nistru 2024” trebuie completat în limba română sau limba rusă. Acesta va include următoarele informații:
# numele și prenumele participantului;
# data, luna și anul nașterii;
# adresa de domiciliu, inclusiv codul poștal;
# datele unui act de identitate valabil: pașaport, buletin sau certificat de naștere;
# datele de contact ale participantului: numărul de telefon și adresa de e-mail;
# datele de contact ale unui părinte;
# denumirea instituției de învățământ în care candidatul își face studiile;
# informații despre participările la concursuri, olimpiade;
# detalii despre pasiuni, hobby-uri;
# un eseu care să indice motivația de a participa la școala de vară, cu răspunsuri la următoarele întrebări:
— de ce doresc să particip la școala de vară;
— ce așteptări am;
— ce cunoștințe doresc să obțin;
— ce pot face mai bine decât alții;
— ce doresc să mă învăț.

În cazul în care participanții nu au împlinit vârsta de 18 ani, aceștia vor prezenta și o procură notarială din partea unui părinte pe numele reprezentantului Eco-TIRAS (datele vor fi prezentate ulterior în invitația pentru participare). Prezentarea procurii este obligatorie, în caz contrat, participarea la școala de vară nu este posibilă.

Tinerii selectați vor fi anunțați în data de 25 iunie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md