elena.jpg

Elena Ionescu a făcut dezvăluiri șocante de o problemă gravă de sănătate cu care s-a confruntat în trecut! În ciuda aparențelor, vedeta a trecut prin momente care i-ar fi putut încheia definitiv cariera muzicală. Iată declarațiile sale! 

Elena Ionescu este tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu problemele pe care acestea le-a tot întâmpinat în urmă cu ani buni. O afecțiune a măcinat-o ani de zile, ba chiar a fost la un pas să rămână fără vedere.

Totul se întâmpla la începutul carierei sale, mai exact în urmă cu aproape 10 ani. Atunci avea doar 20 de ani, dar nu vedea deloc bine. Purta ochelari, iar dioptriile erau unele destul de mari. Elena Ionescu a mărturisit că erau momente când nu vedea nici microfonul. Doctorii au diagnosticat-o cu ulcer cornean, iar lucrurile deveneau din ce în ce mai dificile pentru ea.

„Este o chestiune destul de veche în viața mea. S-a întâmplat acum vreo 10 ani. Aveam puțin peste 20 de ani, dar mi s-a părut că a fost o minune în viața mea, un moment care pe mine m-a schimbat cu totul, din toate punctele de vedere.

Aveam dioptriile foarte mari. Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Tot timpul foloseam lentile de contact pe un singur ochi. Pe cel pe care aveam ulcerul cornean nu puteam sa pun. Era destul de greu. Managerul meu a fost cu mine și a încercat de multe ori să mergem la toate clinicile. Toate rezultatele erau la fel. Acest ulcer cornean era activ. Trecusem de vârsta la care se stabilizează dioptria, adică 25 de ani. Toate rezultatele erau la fel”, a dezvăluit Elena Ionescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Artista purta lentile de contact la concerte, însă ochii tot îi lăcrimau. A decis să meargă la alt medic, care a îndemnat-o să meargă la biserică să se roage. Așa a ajuns la Sfânta Parascheva, la Iași. Din acel moment, viața avea să i se schimbe total. După ce a mers din nou la doctor, acesta i-a spus că ulcerul cornean i se astupase, ca prin minune.

„Într-o zi, obosită după concert, mama îmi spunea tot timpul că are o legătură aparte cu Sfânta Parascheva, ea fiind din Iași. Mereu mi-a spus că între ea și Sfânta Parascheva a existat această legătură sufletească și că a ajutat-o în multe momente ale vieții. Mi-a spus să mă duc la biserică, să fac pașii pe care mi spune ea, dar cu credință, nu ca la muzeu.

Am mers, am luat vata aceea de la intrare. Am ajuns, am dat pe moaște, m-am dat cu ea la ochi și am plecat. Parcă am simțit ceva în momentul acela. Uneori nu poți să explici niște momente în viață, dar ulterior le simți”, a mai spus artista.

Sursa foto: facebook

Preluat de la: csid.ro