gfd.jpg
Moș Crăciun te răsplătește pentru loialitate. Plasează o comandă prin aplicația mobilă Star Kebab și primește 50 de Puncte Star cadou.

Rețeaua de restaurante Star Kebab îți oferă puncte de loialitate pentru fiecare comandă plasată în restaurant sau la livrare. Pentru aceasta este nevoie doar să instalezi aplicația Star Kebab pentru Android sau iOS, să te autentifici cu contul tău Star Kebab sau să-ți creezi unul nou și totul e pregătit!

În aplicație, ai totul la îndemână. Poți verifica oricând câte Puncte Star ai acumulat, dar și istoricul comenzilor tale. Comanzi online cu livrare acasă și la birou sau, mai nou, cu ridicare/servire din/în restaurant, ca să nu mai aștepți la rând.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă primești și mai mult! Plasând o comandă prin intermediul aplicației, în perioada 22 decembrie-5 ianuarie, primești adițional 50 de Puncte Star cadou. Punctele Star vor fi convertite în bani reali, iar tu vei avea ocazia să achiți parțial sau total comanda viitoare.

Pași de urmat:
#1. descarcă aplicația Star Kebab;
#2. intră în contul tău sau crează-ți unul;
#3. plasează o comandă și savurează produsele, iar Punctele Star vor intra în contul tău.

Promoția este valabilă în perioada 22.12.2021 – 05.01.2022.  Fiecare utilizator poate beneficia de promoție doar o singură dată. Regulamentul promoției este disponibil aici.

Preluat de la: diez.md