profimedia-0882181988.jpg

Brooke Shields a avut o apariție de senzație pe covorul roșu și a demonstrat că poți fi feminină și elegantă chiar și în… gumari. 

Actrița în vârstă de 59 de ani, cunoscută pentru rolul din filmul „Laguna Albastră”a emanat energie pe covorul roșu la decernarea premiilor Tony 2024, cu ajutorul unei rochii lungi în nuanță galben aprins și o pereche de Crocs galbeni.

Dieta draconică a lui Kylie Minogue, la 55 de ani. A slăbit 23 de kilograme în doar două luni. Meniul pe 7 zile

Despre încălțămintea pe care a purtat-o, actrița a spus pentru PEOPLE pe covorul roșu: „Am Crocs-urile mele! Nu aș putea face asta în tocuri!” 

Sabotii clasici perforați se vând cu 50 de dolari. Shields a accesorizat ținuta cu un clutch auriu pătrat, o grămadă de brățări pe încheietura mâinii stângi și cercei de perle. Pe 15 iunie, cu o zi înainte de eveniment, Shields a postat o fotografie cu picioarele ei în atele în timp ce stătea pe bancheta din spate a unei mașini.

„Pozele cu picioarele sunt pe cale să se ridice la nivel… Operație la degetele ambelor picioare,” a dezvăluit ea în descrierea de pe Instagram, acesta fiind și motivul pentru care nu a putut purta pantofi cu toc pe covorul roșu.

Nu este prima dată când actrița a purtat Crocs pe covorul roșu. A avut un look monocromatic similar în 2008, purtând o rochie roz aprins, pe gât și Crocs neon roz, asortați. Pentru Shields, care participă la evenimente pe covorul roșu din 1978, confortul pare să fie ceea ce contează.

Foto: profimedia

Preluat de la: csid.ro