mike.jpg

Doliu imens în lumea filmului! Actorul american Mike Heslin, care face parte din serialul ”Special Ops: Lioness”, a decedat la vârsta de doar 30 de ani. Soțul său, Nicolas James Wilson, a dat vestea cea tristă pe rețelele de socializare. Care a fost cauza morții? 

Mike Heslin, cunoscut pentru rolul din serialul „Special Ops: Lioness”, s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani. Actorul se afla internat în spital de aproape o săptămână. Momentan nu se știu informații despre afecțiunea care îl măcina, dar a suferit brusc un stop cardio-respirator.

Medicii au încercat să-l readucă la viață, dar fără succes! Soțul lui, Nicolas James Wilson, a făcut anunțul trist pe social media: „Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicație cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Când ţi-am simţit ultima suflare, inima mea s-a rupt în mii de bucăţi. Dacă aş fi avut puterea să fac schimb de locuri cu tine, aş fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, şi voi trăi fiecare zi în onoarea ta”. 

Presa internațională scrie că cei doi se vaccinaseră anti-Covid împreună în aprilie 2021.

Partenerul său de viață nu-și revine din șoc, mai ales că urmau să împlinească un an de la căsătorie.

„Mike era strălucitor, altruist, talentat şi un adevărat înger păzitor (…). Mai erau trei săptămâni până la ziua ta şi patru luni până la aniversarea noastră de un an de căsătorie, dar ştiu că tu eşti într-un loc mai bun şi că cerul a câştigat un nou înger”, a mai scris Nicolas James Wilson, pe pagina lui de Instagram.

Sursa foto: instagram Mike Heslin

Sursa: today.com. 

Preluat de la: csid.ro