KIR0015.jpg

Primăria municipiului Chișinău a lansat prima platformă online dedicată locurilor turistice pe care le puteți vizita în orașul Chișinău. Visit Chișinău este dedicată exclusiv turismului din capitală și descrie cele mai însemnate, valoroase și curioase atracții ale orașului.

Platforma oferă turiștilor informații despre istoria și cultura orașului, clădiri istorice, monumente, teatre și muzee, rute turistice și excursii tematice, organizate cu troleibuzul turistic. De asemenea, doritorii pot audia ghiduri audio despre locații, în trei limbi de comunicare – română, engleză și rusă.

Navigând pe Visit Chișinău aveți ocazia să aflați mai multe despre personalitățile marcante, care au contribuit la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima acestuia peste hotarele țării.

Totodată, pagina pune la dispoziția utilizatorilor activități în aer liber pentru copii, adolescenți și adulți, precum și programele evenimentelor naționale și locale, pentru toți cei care vizitează orașul sau împrejurimile sale.


În acest material, puteți vedea o listă cu 10 cele mai interesante lucruri pe care să le faci în capitală, creată de pagina Visit Chișinău.

Preluat de la: diez.md