cahul-1.jpg

O nouă platformă de promovare a culturii, a turismului și a sportului din regiunea Cahul a fost lansată la începutul lunii martie. Proiectul își propune să sporească gradul de informare despre evenimentele desfășurate, activitățile culturale și turismul din municipiul și regiunea Cahul, atât pentru cetățenii regiunii și ai țării, cât și pentru potențialii turiști străini.

Platforma este structurată în patru compartimente în care utilizatorii pot găsi informații despre viața culturală și socială a Cahulului:
# cultură și educație ‒ sunt prezentate instituțiile culturale, instituțiile extrașcolare, instituțiile secundare și instituțiile de învățământ profesional;
# sport ‒ sunt prezentate cluburile, centrele și școlile sportive;
# turism ‒ sunt prezentate destinații și trasee turistice, locuri de cazare, meșteri populari și meștere populare, dar și ateliere gastronomice;
# divertisment ‒ sunt prezentate cafenele, restaurante, piscine și spații amenajate pentru copii.

Un alt compartiment important al platformei, este „Afișa evenimentelor planificate”. Acesta include un calendar cu evenimente din cultură, sport, economie, educație, turism.

Instituțiile, companiile și organizațiile din regiunea Cahul sunt încurajate să contacteze administratorii platformei pentru a-și promova evenimentele planificate în calendarul digital al regiunii la numărul de telefon 0782 68 164 sau completând acest formular.

Preluat de la: diez.md