http___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_211212223602-miss-universe-2021-miss-india.jpg
Harnaaz Sandhu din India a câştigat titlul Miss Universe 2021 la finalul concursului de anul acesta, care a avut loc în sudul Israelului.

Potrivit CNN, Ceremonia a avut loc în staţiunea Eilat, unde 80 de femei din întreaga lume au concurat pentru coroană. Duminică a fost ultima zi a competiţiei. Nadia Ferreira din Paraguay şi Lalela Mswane din Africa de Sud au ocupat locurile al doilea, respectiv al treilea.

În discursul ei pe scenă, Miss Universe 2021 a îndemnat tinerii să conştientizeze că sunt „unici şi asta îi face frumoşi”.

„Încetaţi să vă comparaţi cu alţii. Eu cred în mine şi din acest motiv sunt aici astăzi”, a spus ea în aplauzele publicului.

Harnaaz Sandhu are vârsta de 21 de ani și a reușit să obțină mai multe titluri în cadrul concursurilor de frumusețe, fiind decernată cu titlul de LIVA Miss Diva Universe 2021 și încoronată drept Miss Chandigarh în 2017. De asemenea, tânăra a fost și câștigătoarea Miss Max Emerging Star India în 2018 și a devenit Femina Miss India Punjab în 2019.

În afară de concursurile de frumusețe, ea și-a manifestat talentul actoricesc în câteva filme, precum Yaara Diyan Poo Baran și Bai Ji Kuttange.

Harnaaz a menționat că este foarte inspirată de mama ei, care este prima femeie din familia sa care „a ieșit din cătușele patriarhatului și a devenit o ginecologă de succes pentru a-și întreține familia”. Tânăra a menționat că aceasta a fost inspirația ei pentru a sprijini drepturile femeilor și pentru a ajuta femeile să devină independente și puternice. Ea, de asemenea, spune că susține în totalitate drepturile constituționale ale femeilor la educație, carieră și libertatea de alegere.

Preluat de la: diez.md