1-23.jpg
Berăria artizanală de top din țară și-a sărbătorit din nou ziua de naștere printr-un mare festival al berii. Și dacă prima ediție de acum un an părea grandioasă, cea de-a doua a dovedit că perfecțiunea chiar nu are limite.

Keller Holz Anniversary Party este simultan o mare degustare, un concert plin de culoare și un parc de agrement pentru familii. Timp de o zi, în ajunul verii, zona de obicei liniștită din jurul micii fabrici de bere moderne se umple de muzică zgomotoasă, de râsete de copii și de glasurile entuziaste ale pasionaților de bere artizanală.

La festivalul cu ocazia zilei de naștere a Keller Holz vin în grupuri mari pentru a petrece cea mai mare parte a zilei. Oaspeții știu că, dacă Keller Holz îi invită, vor avea parte de emoții și senzații deosebite.

Pe parcursul a doi ani, Keller Holz s-a transformat într-o mare familie de companii. Aceasta include restaurantele Gastropub și GastroFamily, lanțul de fast-food Würst, precum și propriul magazin de carne și brutărie. Așa că gustările de la Keller Holz Anniversary Party au fost, de asemenea, unice.

Wrap-uri, burgeri, crenvurști și cârnați speciali de la Wurst, diverse gustări și produse de patiserie de la Gastro Pub și Gastro Family au completat în cel mai bun mod posibil bogăția de savori ale excelentei beri artizanale. Nu e de mirare că sărbătorile la Keller Holz se prelungesc până seara târziu.

Cu toate acestea, chiar dacă ar fi 42 de ore într-o zi, în loc de 24, acestea ar trece repede. Chiar și pentru cei mai pretențioși oaspeți – copiii. Keller Holz pregătește un program special pentru copiii de toate vârstele.

Acesta cuprinde divertisment, gustări și activități distractive. Faptul că Keller Holz are o atitudine specială față de copii a devenit evident pentru locuitorii capitalei după deschiderea restaurantului de familie GastroFamily; din acel moment, brand-ul nu numai că le inspiră încredere, dar și învață multe de la el și împărtășesc cu el cele mai importante sărbători de familie.

Ei bine, ce este o sărbătoare fără cadouri muzicale. Keller Holz știe, de asemenea, cum să aleagă artiștii potriviți pentru sărbătorile sale.

Pentru a doua sa zi de naștere, berăria artizanală i-a invitat pe Akord, Roman Zes Band și Fly Project.

Astfel, petrecerea nu a fost doar călduroasă și gustoasă, ci și muzicală și distractivă. Șarade, concursuri, premii și umor spumos, la fel de ușor ca spuma abundentă a unei beri bune și la fel de memorabil ca festivitățile de la Keller Holz. Următorul festival va avea loc pe 17 septembrie. Faimosul Oktoberfest.

Preluat de la: diez.md