carmen-lela-a-decedat.jpg

Carmen Lela a avut o viață grea. A crescut la orfelinat alături de fratele său, dar a luptat cu greutățile și a devenit o voce cunoscută în lumea muzicii din România. Cu puțin timp înainte de a muri, sora ei a transmis un mesaj plin de durere.

„În acest moment ea luptă pentru viața ei. Avem nevoie de mulți oameni care să se roage pentru ea. Dumnezeu să aibă milă de ea”, scria sora ei, Lucia, înainte ca artista să piardă lupta cu viața.

Din nefericire, trupul slăbit al lui Carmen a cedat chiar în ziua în care s-a născut și ar fi împlinit 38 de ani.

„Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă. Astăzi, de ziua ta, te-ai stins… Dumnezeu să te odihnească în pace, sora mea scumpă”, a scris cu durere nemărginită Lucia.

Carmen Lela, cunoscută cu numele de artistă LELA, a crescut alături de fratele ei, Ciprian, în Dorohoi, oraș în care a urmat și Liceul „Regina Maria”. Cei doi frați și-au spus povestea, în urmă cu câțiva ani, pentru a servi drept exemplu copiilor care trec prin aceleași greutăți în cadrul sistemului de protecție a statului.

„Viața prin care am trecut, experiențele noastre – și sper ca și trăririle și rezultatele pe care noi le-am obținut în toți acești ani – să fie o inspirație pentru ceilalți. Am trăit și noi, ca și voi, experiențe rele, nu ușor de trecut, dar vrem astăzi ca cei care vă aflați într-un punct de răscruce să înțelegeți că totul are un rezultat bun dacă îți dorești acest lucru și lupți pentru ceea ce ți-ai dorit. Să nu renunțați niciodată la vise pentru că, la orice vârstă te-ai afla, aceste vise sunt singurele care te țin pozitiv pe tot parcursul timpului”, spunea Ciprian, acesta povestind că, dintre cei patru frați, doi au crescut în Bacău, iar el și Lela în Dorohoi.

Ce declara fratele ei

„Având situația precară în familie a trebuit să ajungem prin centrul de plasament. Am trăit această experiență, nu una foarte urâtă, nu pot să spun că a fost atât de terifiant, a avut și momente frumoase această experiență, colectivul foarte frumos, te simți nu ca în sânul familiei, dar e o prietenie care se leagă pe viață. Educația de care ai parte acolo este una benefică, de viitor, dacă vrei să reușești în viață trebuie să asculți la ceea ce ți se spune, sunt lucruri importante. Poate că acum nu le vezi, dar sunt oameni în jur care te sfătuiesc și te îndrumă să devii un om matur, puternic, stabil, pe puterile tale. Toți luptăm pentru asta și dacă dai atenție poți reuși”, a mai povestit Ciprian, potrivit stiri.botosani.ro.

Sursa foto: facebook Carmen Lela

Preluat de la: csid.ro