horoscop-6-septembrie-2024.jpg

Planetele s-au aliniat, iar asta indică faptul că este momentul să lași deoparte arcul și să reflectezi asupra țintei. Dacă gândurile tale te duc în multe direcții, va fi dificil, dacă nu imposibil, să-ți atingi obiectivul. Asigură-te că te odihnești suficient. Odihna adecvată susține buna funcționare a corpului. Include în dietă sfeclă roșie, roșii și păpădie proaspătă pentru a ajuta la curățarea ficatului. Cel mai important este să te concentrezi pe dezvoltarea unui obicei de exerciții fizice ușoare pe care să le poți face aproape în fiecare zi.

Pe măsură ce începi să-ți asculți corpul, vei începe să ai mai mult control asupra apetitului și răspunsurilor emoționale. Autocunoașterea aduce autocontrol. Unul dintre cele mai importante moduri de a te asigura că îți îngrijești corpul este să te odihnești suficient. În zilele aglomerate, când te simți tras în multe direcții, este esențial să-ți calmezi mintea înainte de culcare. O baie fierbinte cu câteva picături de ulei de lavandă este o modalitate minunată de a obține relaxare mentală și fizică.

Povara responsabilității nu stă doar pe umerii tăi! Oferă-ți libertatea de a te îngriji pe tine, nu întreaga lume. Verifică-te zilnic în legătură cu dieta și programul de exerciții fizice. Aceasta este o adevărată responsabilitate personală!

Configurația astrală de astăzi oferă îndrumare pentru visele tale. Poate fi o idee bună să abordezi un prieten apropiat pentru puțin sprijin și sfaturi. Probabil că vor înțelege de unde vii și îți vor putea oferi ceva inspirație. Amintește-ți să oferi ceea ce ceri. De exemplu, dacă ai nevoie de ajutor pentru motivație, explică ce te-a determinat să te confesezi: asta va motiva acea persoană să te ajute și te va ajuta să obții ce dorești din relație.

Astăzi poți simți o schimbare în capacitatea ta de a te centra și de a practica o rutină sănătoasă. Energiile celeste îți cresc capacitatea de a-ți simți emoțiile, totuși, s-ar putea să rămâi cu sentimente de ambivalență. Ai tendința să abandonezi o practică dacă nu obții un răspuns rapid, dar acest lucru ar fi o greșeală acum! Dacă ai făcut yoga ieri, grozav! Fă-o din nou astăzi. Dacă azi este primul tău antrenament după mult timp, doar faptul că l-ai făcut te va ajuta mult.

Aspectul de astăzi îți oferă un avantaj în gândirea exploratorie. Capacitatea de a rechema experiențele timpurii sau de a examina problemele corpului va fi îmbunătățită. Încearcă să folosești acest aspect pentru a-ți intensifica conștientizarea corpului. Un antrenament de yoga provocator îți va concentra mintea și va crea spațiu pentru o nouă conștientizare. Nu te forța prea tare, dar rămâi dedicat exercițiului. Acceptă orice amintiri reapărute sau nouă cunoaștere de sine fără a emite judecăți.

Alinierea planetară îți subliniază emoțiile. Dacă pregătești scena corect, acest tranzit scurt îți va permite să vezi mai clar în mintea ta. Pregătește scena cu yoga, odihnă, exerciții fizice și o dietă atentă. Permite-ți să știi ce ai evitat – cere conștientizare pentru a putea progresa pe calea ta personală. Este important să eviți orice judecată interioară. Sinele nu se poate revela în mijlocul judecății. Fii stânca pe care ai dori ca alții să fie pentru tine.

Cu cât ești mai sincer cu tine însuți, cu atât vei avea mai multe oportunități să îți atingi obiectivele. Pe măsură ce cedezi în fața îndoielilor tale despre voința proprie, ca prin magie vei găsi parteneri de antrenament. Pe măsură ce vorbești deschis despre problemele tale cu mâncarea, vei descoperi abordări și strategii care altfel ți-ar fi scăpat. Ceea ce păstrezi în interior din teama de ridicol sau expunere va fermenta doar și îți va aduce nefericire în final.

A fi deschis la schimbare este atât copleșitor, cât și eliberator. Energia de azi face ca acesta să fie un moment bun pentru a te deschide către schimbări sau îmbunătățiri în dietă. Dieta nu înseamnă doar „slăbit”, înseamnă și să știi ce și când să mănânci. Înseamnă să te odihnești pentru a permite organelor interne să ia o pauză și să-ți organizezi programul alimentar astfel încât să funcționeze cel mai eficient. Dieta este ceva de care ar trebui să te bucuri. Amintește-ți că puterea de a arăta cât mai bine depinde de dieta ta!

Practica ta de sănătate este un mod minunat de a te reconecta cu părți pierdute din tine. Copilul meticulos care își rearanja șosetele în fiecare sâmbătă poate reapărea pe măsură ce faci curat după ce ai gătit o masă hrănitoare; gimnastul energic, cu energia unui cățeluș, poate să-ți revină în minte când te apropii de parc pentru o alergare. Pe măsură ce practica ta se întărește, amintește-ți să îmbrățișezi cu blândețe părțile din tine care apar. Prin acceptare, nu prin judecată, atingem întregirea.

Este un moment bun să te întrebi: ce vrei pentru sănătatea ta? Vrei să-ți ignori corpul până când vor fi necesare măsuri medicale invazive? Sau vrei să ai o experiență informată și plăcută de îngrijire a corpului și minții într-un mod mai preventiv? Dacă preferi ultima variantă, poate că este momentul să investești într-un text informativ: o carte de bucate sănătoase, un ghid de igienă holistică sau o carte despre feng shui.

Când cauți să-ți schimbi obiceiurile de sănătate în bine, amintește-ți că a-ți acorda beneficiul îndoielii este esențial. Nu este ușor să schimbi vechile tipare! Schimbarea reală este un efort de zi cu zi și necesită timp. Dacă simți ca faci „un pas înainte și doi înapoi”, relaxează-te puțin și concentrează-te pe aspectele pozitive. Când vine vorba de sănătate, atitudinea ta de bază este cea mai importantă. Încearcă să ții minte acest lucru.

Foto: Shutterstock.

Sursă: Horoscope.com.

Preluat de la: csid.ro