horoscop-28-august.jpg

Nu este vorba despre bani, putere sau politică. Este vorba despre cum poți să îți folosești influența pentru binele tuturor. Așadar, schimbă-ți perspectiva și acționează într-un mod care servește pentru toată lumea. Doar un reminder: ai venit aici cu un motiv. Asta fiind spus, mici neînțelegeri te-ar putea trage în jos pe plan personal. Lucrul important de reținut este că ceea ce s-a întâmplat nu este vina ta. Nici a lor nu este. Discutarea problemelor subiacente într-o manieră deschisă și onestă este cea mai bună cale de urmat.

În acest moment, ruleta cosmică se învârte în favoarea ta. Rămâi deschis la binecuvântările care ți se oferă spunând „da” schimbării! Asta fiind spus, cărțile indică și o transformare semnificativă, mai ales în peisajul tău financiar. Este o idee bună să ții pasul cu ce se întâmplă, în loc să iei decizii impulsive. Apropo, dacă apare ocazia de a-ți îmbunătăți locuința și/sau de a-ți schimba codul poștal, merită să o iei în considerare, chiar dacă ceea ce este în cărți ar putea fi diferit de planul pe care l-ai avut în minte pentru tine.

Astăzi ești ghidat să îți iei în considerare resursele. Fie că este vorba de timp, bani sau energie, fii atent la cum le folosești. Este o idee bună să economisești și să planifici pentru viitor, fără a fi însă prea precaut. Ai încredere în tine și în deciziile tale și știi că ești capabil să îți gestionezi resursele înțelept. În același timp, fii atent unde s-ar putea să te agăți prea strâns. Unde nesiguranțele tale preiau controlul.

Astăzi ți se cere să intri în modul de observare. Să introspectezi asupra sursei grijilor, fricilor și anxietăților tale. Să examinezi ce anume te apasă cu adevărat. Doar pentru astăzi, schimbă punctul de vedere. Recunoaște „norocul” din „nenorociri”. Exprimă-ți recunoștința pentru binecuvântările deghizate. Se știe că recunoștința este ingredientul secret care va crea o schimbare magnifică, în interior și în exterior.

Cu universul de partea ta, e timpul să-ți extinzi orizonturile, să-ți ridici ambițiile și să îmbrățișezi faptul că ești cu adevărat de neoprit! Darurile tale acum: credința neclintită în propria putere și capacitatea înnăscută de a-ți conduce echipa spre măreție. Consideră acest horoscop ca o reamintire de a accesa acel rezervor de forță, înțelepciune și reziliență. Ai venit aici să muți munții! Pe plan romantic, ești încurajat să ieși din cap și să intri în inimă. Să iei inițiativa și să le spui exact ce vrei. PS: Curajul tău va da roade mari. Ai încredere în asta.

E în regulă să te simți pierdut și confuz. Cu toții o facem, din când în când! Dacă și când te vei găsi în tărâmul indeciziei, fă o listă de avantaje și dezavantaje și lasă răspunsurile pe care le cauți să te găsească ele. Când ai dubii, amintește-ți că ești mai bun decât atât și că meriți mai bine de atât.

Afirmă universului că ești gata să îmbrățișezi vânturile schimbării. Că ești gata să te miști diferit, să dansezi diferit, dacă asta cere situația. Dacă problemele de comunicare au fost o constantă, acum este momentul să lași ego-ul deoparte și să înțelegi lucrurile din perspectiva lor. Îți cerem să îți diminuezi nevoile în acest proces? Nici pe departe! Îți reamintim pur și simplu ceea ce știi deja: găsirea soluțiilor amiabile a fost întotdeauna superputerea ta.

Oscilarea ca un pendul nu te va ajuta să găsești o rezolvare. Îți spunem noi ce va ajuta: să operezi dintr-un spațiu de concentrare și să alegi cea mai bună cale de urmat. Începe prin a face o listă de avantaje și dezavantaje, dar nu te bloca în analiză. Să înveți să ai încredere în instinctul tău este la fel de important! Apoi, să vorbim despre acele conversații dificile pe care le-ai evitat de ceva vreme. Acum este momentul perfect pentru a le aborda frontal. Deschide-te, spune-ți adevărul și nu te teme să pui totul pe masă. Onestitatea și transparența vor fi cei mai buni aliați ai tăi în acest moment.

Ai o zi dinamică în față! Deși colaborarea poate veni cu provocări, fricțiunea creativă ar putea declanșa unele dintre cele mai bune idei ale tale de până acum. Ești încurajat să devii curios despre hobby-urile și interesele tale și să le explorezi în modul în care te simți chemat. Oh, și încă un lucru! Alătură-te acelui club de carte la care te-ai gândit.

Amintește-ți asta: nu există niciun ticălos, nicio victimă. Lucrurile s-au întâmplat într-un anumit fel pentru a te trezi la anumite adevăruri despre tine. Acum este momentul să spui mulțumesc energetic și să mergi mai departe de la acest loc/situație toxică. Împărtășește-ți povestea, dar fii deschis la faptul că ei pot fi sau nu de acord cu ceea ce ai de spus.

Ai fost mereu cel mistic, cel magic, cel care călătorește fără efort prin timp și spațiu. Consideră acest horoscop ca o reamintire de a-ți extinde mintea și orizonturile, de a privi dincolo de văl și de a-ți aminti că ești de fapt universul în mișcare. Asta fiind spus, s-ar putea să simți nevoia de a începe de la zero, în orice sens al cuvântului. Dă-ți permisiunea de a începe acest nou capitol cu optimism prudent, amintindu-ți că ghizii tăi spirituali îți țin spațiul la fiecare pas pe parcurs.

Pentru tine, sezonul Fecioarei este despre a te bucura de bogăția vieții și a te scălda în abundența din jurul tău. Gândește-te la mese fastuoase, întâlniri cu cei mai apropiați prieteni și râsete care răsună în fiecare colț al sanctuarului tău. Mai mult decât atât, acesta este și un moment să sărbătorești toate victoriile tale, atât marile repere, cât și micile momente care au adus bucurie și dulceață în viața ta, în timp ce îți dai o palmă pe spate. Apropo, lucrurile ar putea deveni „serioase” între tine și o anumită persoană, ceea ce este un lucru bun! Nu te teme să o prezinți prietenilor tăi. Dacă asta este ceea ce îți dorește inima.

Foto: shutterstock

Sursă: Vogue.in/

Preluat de la: csid.ro