Vr-Room-1-1.jpg

Chișinău se aliniază la trendul global al realității virtuale. Astfel, în capitală au fost deschise spații dedicate explorării și experimentării acestei tehnologie inovatoare. De la exerciții de tragere cu arcul până la plecări în perioada dinozaurilor, descoperă cele mai interesante spații VR din oraș și pregătește-te pentru o aventură virtuală de zile mari.

Prețurile pentru toate spațiile menționate mai jos sunt influențate de durata petrecută în camerele de VR. În materialul nostru, am indicat doar taxa minimă. Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să sunați la numerele de telefon indicate.

Zona 47 este una dintre cele mai mari arene de jocuri VR din Republica Moldova. Spațiul este frecvent folosit pentru zile de naștere și corporative.

Adrese: bd. Decebal, nr. 23/1, str. Paris, nr. 47a

Număr de telefon+37367204090

Social mediaFacebook

Prețul începe de la 300 de lei.

Unreal.md este un spațiu de agrement care oferă servicii precum Racing Room, jocuri cu Play Station 5, o zonă de serbare și VR Arena.

Adresă: str. Mircea cel Bătrân, nr. 2

Număr de telefon: +37378766878

Social media: Instagram

Prețul începe de la 120 de lei.

Andersen este un restaurant, dar și un complex de divertisment. Acesta deține o cameră de VR unde participanții pot merge în misiuni, trage cu arcul, plimba prin junglă, ucide zombi și chiar să viziteze o altă planetă.

Adrese: str. Igor Vieru, nr. 8/3, str. Onisifor Ghibu, nr. 10, str. Bogdan Voievod, nr. 1

Număr de telefon: +37378886000

Social media: Website

Prețul începe de la 150 de lei.

Jurassic VR Park oferă o experiență VR cu lumea dinozaurilor. Este o activitate distractivă și educativă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vei deveni parte din lumea dinozaurilor și vei vedea cum era acum 65 de milioane de ani în urmă.

Adresă: str. Nicolae Testemițanu, nr. 3

Număr de telefon: +37369815151

Social media: Facebook

Prețul începe de la 250 de lei.

Frontline VR este una dintre arenele de VR din Chișinău. Aici se organizează zile de nașteri, dar și alte petreceri tematice. La fel, pe lângă camera cu realitate virtuală, vizitatorii se pot juca cu PS5.

Adresă: str. Albișoara, nr. 4

Număr de telefon: +37360961374

Social media: Facebook.

Prețul începe de la 250 de lei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi topuri de localuri din Chișinău, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md