profimedia-0747797217.jpg

Prinții William și Harry au crescut în palatul regal, înconjurați de luxul specific familiei regale britanice. Cu toate acestea, gusturile lor culinare din copilărie sunt surprinzător de simple și apropiate de cele ale copiilor obișnuiți.

Darren McGrady, fostul bucătar personal al reginei Elisabeta a II-a, prințesei Diana și al prinților William și Harry, a dezvăluit detalii inedite despre preferințele alimentare ale celor doi prinți pe vremea când erau mici.

acesta a povestit cu nostalgie un episod din perioada în care era bucătar la palatul regal.

„Îmi amintesc cum îi țineam pe băieți când erau bebeluși, în timp ce Prințesa mânca cereale în bucătărie, gândindu-mă: «Wow, sunt literalmente aici, ținând bijuteriile coroanei»”, a spus el. Această imagine surprinde un moment intim și obișnuit în viața regalității, arătând că, în esență, chiar și membrii familiei regale au momente simple și nepretențioase.

În ciuda accesului la orice deliciu culinar, William și Harry preferau mâncărurile obișnuite și gustoase. Darren McGrady a declarat:

„Chiar dacă sunt copii regali, au totuși gusturi de copii. Au avut tot ce ar avea și un copil britanic obișnuit, cu excepția faptului că aveau un bucătar care gătea pentru ei.”

Printre preparatele preferate se numărau pieptul de vită cu piure de cartofi și mazăre, puiul fiert cu orez și chifteluțele de pește.

Prinții adorau mâncărurile simple și gustoase.

„Le plăceau mâncărurile simple și gustoase. Adorau flanul de banane, orice cu banane, înghețata de banane. Le plăceau lucruri precum grătarele mixte, burgerii, pizza, spaghetele cu chiftele, puiul, simplu sau cu sos de smântână.”, a adăugat fostul bucătar culinar.

Dragostea pentru mâncarea tradițională englezească a fost transmisă mai departe de William și soția sa, Kate, copiilor lor: George, Charlotte și Louis. Printre preparatele preferate de Kate și William acasă se numără peștele alb cu ciuperci, paste cu sos bolognese și curry. Kate Middleton a mărturisit că, în timpul facultății, William încerca să-i câștige afecțiunea gătind diverse feluri de mâncare. „În vremea universității, obișnuia să gătească tot soiul de feluri de mâncare”, a spus Kate.

 

Sursă – https://www.mirror.co.uk/news/royals/prince-harry-prince-williams-favourite-32496005

Sursă foto – Profimedia

Preluat de la: csid.ro