Money-101.jpg

În perioada 8-12 iulie, Yep!Moldova lansează tabăra de vară pentru adolescenți și tineri „Money 101 – Startup Summer Camp, ediția a III-a. Această tabără are ca scop să încurajeze educația antreprenorială și financiară în rândul tinerilor, la care se poate înscrie orice adolescent(ă) și tânăr(ă) cu vârsta cuprinsă între 14 și18 ani, din toată țara.

De ce trebuie să te înregistrezi pentru participare chiar acum?

Minim din patru motive:
# vei învăța cum să administrezi un buget;
# cum să aduni o echipă;
# cum să-ți organizezi timpul;
# cum să pui pe picioare o afacere adevărată.

În plus, toate aceste cunoștințe le vei primi de la cei mai buni mentori din Marketing, Managementul proiectelor, Administrare afaceri, start-upuri și Inteligență Financiară. 

Evenimentul este gratuit, iar dacă te vei regăsi printre cei 50 de participanți/participante, timp de cinci zile, în perioada 8-12 iulie, vei participa la sesiuni de mentorat și traininguri, ateliere și sesiuni de lucru în echipă.

Money101 by Yep! Moldova este o tabără de antreprenoriat și educație financiară pentru adolescente și adolescenți dezvoltată în Moldova.

„La primele două ediții, am avut peste 300 de înscrieri și peste 100 de participante și participanți din toată țara.  Absolventele și absolvenții Money101 în scurt timp au învățat cum să facă bani – prin vânzarea limonadei în parc, a lucrurilor handmade confecționate, prestarea serviciilor de babysitting, organizare de evenimente și ateliere de creație, dar și cum să investească și cum să-și gestioneze propriul buget. În cadrul edițiilor anterioare ale taberei, participantele și participanții au învățat cum să-și stabilească obiective financiare, să pună bani deoparte pentru scopuri importante, să achite de sine stătător anumite cumpărături, să gestioneze eficient resursele pentru a dezvolta un plan de afaceri, să negocieze și să se autodescopere pentru a deveni persoane mai bine organizate, calculate și încrezătoare”, menționează organizatorii.

Înregistrează-te până pe 30 iunie 2024 pe acest link.

Proiectul este implementat de A.O. Generația Nika și Yep!Moldova, cu susținerea financiară a UN Women.

Preluat de la: diez.md