Sonia-Argint-trucuri-eliminare-chimicale-legume-fructe-SAMBATA.jpg

Sonia Argint a dezvăluit un truc care te-ar putea salva de foarte multe probleme. Acesta se referă la curățarea fructelor și legumelor tratate.

Sonia Argint, sfatul care ți-ar putea salva viață. Fructele și legumele pe care le consumăm în prezent nu mai sunt la fel de curate precum cele de pe vremea bunicilor noștri.

Agricultura modernă utilizează pesticide și îngrășăminte chimice pentru a crește producția. În plus, pentru a transporta fructele și legumele din alte țări, se folosesc diferite substanțe chimice menite să le conserve pe o perioadă mai lungă de timp.

VEZI AICI cum să scapi ușor și repede de chimicale, pentru a te bucura de legume și fructe sănătoase.

Sonia Argint, cunoscuta vedetă de televiziune, oferă constant sfaturi valoroase, iar de această dată a dezvăluit un truc foarte util pentru a elimina chimicalele din fructele și legumele tratate.

Ea a decis să împărtășească propria metodă, pe care o aplică mereu înainte de a consuma sau găti orice zarzavat sau fruct cumpărat.

Acest truc este des menționat pe internet drept o metodă accesibilă și rapidă de curățare a alimentelor și este recomandat de mulți medici.

Preluat de la: csid.ro