Team-building-ul nu trebuie privit doar ca o simplă distracție și relaxare, ci trebuie organizat în așa fel ca să sporească relațiile dintre oameni, tineri, angajați sau alte categorii de oameni.
Aceste activități sunt necesare să se pregătească și după vîrsta grupului care este implicat. De exemplu pentru team building games pentru adolescenți vei face aceste activități într-un mod iar pentru angajații unei companii în alt mod. Poți păstra în sine activitățile însă va trebui să schimbi ceva în conținut și explicații. Fiecare joc în sine trebuie să aibă și niște conlcuzii benefice la ce ajută și ce putem învăța din el.
Orce organizator de activități de team building ar trebui să își planifice și să-și structureze foarte bine jocurile. Trebuie să elaboreze un plan concret care implică obiective și care sunt așteptările participanților de la toate acestea. Dacă îți structurezi bine toată informația din timp și o analizezi atunci rezultatele vor fi pe măsură.
În mare parte obiectivul este de a uni echipa și a determina angajații să se cunoască mai bine unii pe alții. De obicei acest lucru se poate face și într-o atmosferă de jocuri și activități unde toți își dau libertate exprimării și muncii în echipă. Poți cunoaște foarte bine cine are calități de lider și cine are calități de coordonator.
Preluat de la: diez.md