1477930995728.jpg

Crezi sau nu, astrele pot influența mersul vieții noastre de zi cu zi într-un fel sau altul. Iată care sunt cele mai norocoase zodii din această lună și ce sfaturi oferă astrologii pentru a putea trece cu brio și de ultima lună de toamnă, potrivit e-astrolog.ro.

Berbec. În noiembrie 2016, pretențiile Berbecilor sunt mai mari decât de obicei. Țintești sus și atragi atenția unei persoane de rang superior sau cu renume. La fel de bine, este posibil ca partenerul/partenera să aibă un succes profesional sau social. Se poate să fii susținut(ă) în proiectele tale și de omul de alături sau de cineva care nutrește anumite sentimente pentru tine. Ai trecere în sferele înalte, te bucuri de bunăvoința superiorilor sau a autorităților. Este recomandat să nu-ți neglijezi problemele și să nu amâni rezolvarea lor.
Sfat: Arată-te în public, participă la evenimentele sociale și implică-te în activități de grup!

Taur. Chestiunile de suflet sunt în centrul atenției, nu ai ochi decât pentru persoana iubită sau traversezi o perioadă în care partenerul/partenera devine polul de interes, inclusiv dacă relația are o oarecare vechime. În plan financiar, în luna noiembrie sunt avantajate doar inițiativele bazate pe o analiză atentă și o strategie bine gândită. Deși te bucuri de multă robustețe și energie, în noiembrie 2016 ar fi bine să nu-ți neglijezi sănătatea. Este recomandat să eviți excesele și să ții cont de sfatul medicului.
Sfat: Fă-ți puțin timp pentru cultură: du-te la teatru sau la muzeu, citește o carte bună!

Gemeni. În noiembrie 2016, în relațiile Gemenilor se simte o ameliorare. Astfel, ultimele două decade ale lunii pot găzdui întâmplări relevante, decizii, conștientizări sau deznodăminte. Este posibil să trebuiască să treci o barieră, să depășești un obstacol, pentru a ajunge acolo unde vrei. Dar vei ajunge. Luna noiembrie 2016 este productivă pentru Gemeni, dar nu este lipsită de griji și dificultăți. Reușita cere determinare și luptă. Ai însă ocazia să-ți pui în valoare autoritatea și talentele, să te remarci, să te impui. Concluzia este că trebuie să ai grijă, să-ți drămuiești bine forțele, să nu riști, să nu te expui și să-ți tratezi cu seriozitate afecțiunile cunoscute. 
Sfat: Schimbă ceva în bine în stilul tău de viață!

Rac. Noiembrie 2016 este una dintre cele mai bune luni. Bucură-te de această fereastră spre fericire și folosește-o inteligent pentru a obține ceea ce-ți dorești! Noiembrie 2016 este pentru Raci o lună foarte activă în plan financiar. Totuși, este de reținut că pariurile, speculațiile sau alte încercări de a câștiga ușor bani nemunciți poartă cu ele riscul unor pierderi usturătoare. Munca rămâne pentru Raci singurul mijloc sigur de a face bani în noiembrie 2016. La prima vedere, rezistența fizică a Racilor pare să fie bună pe tot parcursul lunii noiembrie 2016, iar moralul destul de ridicat.
Sfat: Iubește necondiționat, cu mărinimie, fără a cere de la celălalt ceea ce nu-ți poate da!

Leu. Relațiile Leilor cunosc o dinamică accentuată în noiembrie 2016. În cazul multor Lei, în noiembrie 2016 dragostea poate avea o legătură cu munca. În viața profesională a Leilor, luna noiembrie se distinge prin apetitul pentru implicare în proiecte comune, interesul pentru coordonarea unor activități în care sunt implicați și alți oameni, dar și printr-o foarte mare disponibilitate pentru competiție, concurență sau luptă. În ceea ce privește banii, este nevoie de mai multă atenție și de o doză mai mare de realism. Sfaturile cuiva competent în domeniu îți pot fi de un real folos. Tonusul Leilor este mai bun în a doua decadă și excelent în ultima. Aceste două decade pot fi folosite inclusiv pentru proceduri cosmetice. 
Sfat: Cultivă-ți răbdarea și diplomația, pentru a avea relații armonioase și fructuoase!

Fecioară. În viața de cuplu a Fecioarelor, preocupările comune privind banii, bunurile sau afacerile sunt un dat al lunii noiembrie 2016 și vor mai fi multe luni de aici înainte. Se mai poate să cântărești ofertele amoroase sau matrimoniale prin prisma stabilității financiare sau a avantajelor concrete pe care ți le oferă. Luna noiembrie oferă Fecioarelor satisfacții amoroase, dar acestea pot intra uneori în conflict cu interesele practice. Pentru Fecioare, prima decadă a lunii noiembrie 2016 pune accentul pe drumuri, comunicare, întâlniri, schimburi, negocieri, informație sau activități intelectuale. Din decada a doua, ritmul începe să fie mai alert, sarcinile mai multe, mai grele sau mai urgente. 
Sfat: Abține-te de la speculații financiare, nu cheltui exagerat pe plăceri și nu umbla după chilipiruri!

Balanță. Impulsurile sexuale se amplifică, inima se înfierbântă și nu e nevoie decât de o scânteie ca să se aprindă vâlvătaia dragostei. Luna noiembrie 2016 este excelentă inclusiv pentru cuplurile cu ceva vechime, care își pot relansa viața sexuală. Noiembrie 2016 este o lună foarte activă, în care poți face multe și… mulți bani! Succesul poate veni pe mai multe căi, fiindcă sunt favorizate atât preocupările intelectuale cât și cele artistice și creative, atât activitățile competiționale cât și cele legate de publicitate sau (auto)promovare. În noiembrie 2016 Balanțele sunt într-o formă fizică excelentă. Debordezi de vitalitate, iar tendințele filosofice și lipsa de umor din ultima vreme par să se mai estompeze. Ai multă putere de muncă, dar îți place și să te distrezi din plin. Evită exagerările și, dacă-ți arde de aventuri, nu uita să te protejezi!
Sfat: Studiază ceva serios sau complicat! Neuronii tăi pot săpa foarte adânc acum.

Scorpion. În noiembrie 2016 te gândești mult la dragoste, scrii mult sau vorbești mult despre dragoste, dar s-ar putea să nu stai foarte bine cu partea practică. Ca să se întâmple ceva interesant, trebuie să te întâlnești cu partenerul/partenera pe aceeași lungime de undă intelectuală, să împărtășiți aceleași concepte, să aveți același curiozități și să vorbiți, să tot vorbiți, sau să vă scrieți, despre câte-n luna și în stele! Dacă știi să-ți joci atuurile, în noiembrie 2016 succesul îți este la îndemână. Indiferent de domeniu, ai vorbă dulce și multă putere de convingere, așa că-ți poți negocia foarte bine interesele. Moralul este în creștere începând cu a doua decadă.
Sfat: Nu despica firul în patru în relații! Este mai bine să mergi pe principiul bunăvoinței și al cooperării.

Săgetător. Prima decadă din noiembrie 2016 ar putea fi puțin cam dezamăgitoare pentru Săgetători în plan sentimental-relațional. Atenție, stilul acesta îți știrbește din puterea de seducție! Îți revine pofta de amor, iar evenimentele se înlănțuie mai degrabă în favoarea ta. Totul merge cam greu pentru Săgetători în prima decadă din noiembrie 2016, inclusiv în carieră. Ceea ce-ți propui nu-ți prea iese, sau cel puțin nu-ți prea iese din prima. S-ar putea ca, într-adevăr, pe fondul stresului și al încordării, unele mici suferințe latente să devină acute, sau să te agiți într-un fel sau altul pentru o problemă medicală sau care ține de formă, de stilul de viață.
Sfat: În noiembrie 2016, intelectul și capacitatea de comunicare îți funcționează excepțional de bine. Folosește-le!

Capricorn. Sângele fierbinte și pornirile impulsive pot să-ți aducă, deopotrivă, iubiri cu năbădăi, certuri aprinse ori alte incidente. Puterea ta de seducție se conturează mult mai pronunțat, ocaziile favorabile se înmulțesc, iar șansele de a avea parte de fericire în viața sentimentală cresc exponențial. Îți sunt sporite șansele de succes și sunt anunțate posibilitatea unor noi contracte sau parteneriate utile în plan profesional. Lucrurile nu merg mereu foarte ușor la muncă, dar cu perseverență și răbdare, poți avea realizări deosebite. În prima decadă din noiembrie 2016 Capricornii au multă energie, dar și coeficientul de impulsivitate/iritabilitate este ridicat, atrăgând după sine riscul de stres, precipitare, accidentări.
Sfat: A doua decadă din noiembrie 2016 este excelentă pentru popularitate, susținere și protecție. Folosește-o!

Vărsător. Pentru Vărsători, luna noiembrie 2016 se împarte în două intervale cu alură diferită în plan sentimental. Astfel, prima decadă îți este benefică. Toți semnificatorii importanți ai vieții de cuplu sunt bine amplasați. Decadele a doua și a treia din noiembrie 2016 nu sunt chiar rele, dar pot fi punctate uneori de dificultăți sau dezamăgiri. În noiembrie 2016, Vărsătorilor le este deschis drumul spre succesul profesional. Așadar, universul se află de partea ta, netezindu-ți drumul spre împliniri. Dar nici tu nu stai cu mâinile în sân: ai planuri ambițioase, multă inițiativă și dorință de acțiune. Abilitățile tale de lider sau de întreprinzător sunt la maximum. În noiembrie 2016 ești în formă și ai atâtea planuri încât entuziasmul parcă îți dă și mai multă energie.
Sfat: Ai grijă de bani, nu-i risipi și nu-i cheltui pe lucruri inutile sau pe idei utopice!

Pești. Venus, planeta dragostei, ridică ștacheta, orientându-ți alegerile (sau, cine știe, poate soarta), către personaje demne de stimă, admirație, respect prin prisma unor calități deosebite sau a poziției sociale. Mercur preia ștafeta în acest sens și o duce mai departe până la sfârșitul lunii. Poate fi vorba despre contracte sau colaborări, despre decizii profesionale influențate de considerente sentimentale, despre abilitatea de a-ți croi calea cu ajutorul unor cunoștințe, suporteri sau protectori, sau de a impresiona, pur și simplu, prin diplomație și farmec personal. Finanțele tale depind acum de alții (familie, colaboratori, instituții etc), dar te descurci binișor. Ai destulă forță și în decadele următoare, numai că Marte se va situa într-una dintre casele medicale ale Peștilor, expunându-te unui risc de infecții, inflamații, contaminări sau chiar accidentări. 
Sfat: Așează-te în liniște și fă-ți pe îndelete un plan financiar bine gândit, cu bătaie pe termen mediu!

Preluat de la: Zugo.md