zero-celulita.jpg

Ai observat că ai pielea aceea care arată precum coaja de portocală? Probabil că te confrunți cu celulita, o problemă care afectează aproape toți oamenii la un moment dat. Dar nu dispera. În plus față de a avea o dietă sănătoasă, există și alte lucruri pe care le poți face pentru a ameliora celulita.

Aceste sesiuni rapide combină repetiții de ridicări cu greutăți ușoare pentru a topi grăsimea. Integrează-le în rutina ta de fitness de câteva ori pe săptămână.

Vrei să scapi de celulită? Hidratarea va elimina toxinele și depozitele de grăsime din corp. De asemenea, ajută la combaterea balonării, un efect comun al deshidratării. Atunci când nu bei suficiente lichide, corpul reține apa pentru a preveni deshidratarea, astfel că un consum constant de apă pe parcursul zilei reduce efectul de balonare.

Completează o sesiune de cardio de 30 de minute în fiecare zi înainte de micul dejun. Fără excepție. Poți să mergi pe jos, să alergi, să mergi cu bicicleta sau să faci un circuit mini de fitness funcțional. Exercițiile cardio ajută la distrugerea depozitelor de grăsime încăpățânate de pe șolduri, coapse și din zona lombară.

Adaugă un shake proteic în rutina ta post-antrenament și consumă unul și în mijlocul după-amiezii pentru a combate scăderea nivelului de zahăr din sânge. Acest lucru te va ajuta să eviți alimentele bogate în zahăr, care vor contribui la apariția celulitei.

Participă la o sesiune de yoga sau de Pilates o dată pe săptămână. Mișcările coordonate și intense cresc circulația sângelui în tot corpul și ajută la eliminarea acumulării de acid lactic. Exercițiile de întindere a mușchilor ajută, de asemenea, la golirea depozitelor lor de grăsime în sânge.

Aceste două activități ușoare și relaxante ajută la eliminarea toxinelor din corp. Programează un masaj cel puțin o dată la trei luni, dacă nu chiar în fiecare lună, și adăugă o mână de sare Epsom de fiecare dată când faci o baie caldă pentru a ajuta cu retenția de lichide. Masajul, în special, contribuie la îndreptarea depozitelor de grăsime către ganglionii limfatici unde pot fi drenate.

Sursă foto: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro