66.jpg
Pentru că e feminină, rafinată și elegantă, ea merită cel mai deosebit cadou de Ziua Internațională a Femeii. IQOS poate fi opțiunea perfectă, pentru că sistemul de încălzire a tutunului reprezintă o alternativă mai bună fumatului, în plus are și un design modern. Și dacă nu te-am convins, vezi care sunt beneficiile IQOS 3.

Fără fum și miros neplăcut

Toți fumătorii, dar și persoanele din jur cunosc cât de deranjant este fumul și mirosul de țigară, care pătrunde practic în tot: haine, păr, piele. Cu IQOS această problemă va dispărea. Dispozitivul încălzește tutunul, în loc să îl ardă, astfel aerosul generat se dispersează rapid în aer și este mai puțin supărător. Iar tu știi cât de mult contează pentru o femeie parfumul ei.

O alternativă mai bună decât țigaretele

În comparație cu țigările obișnuite, în aerosolul IQOS nivelul substanțelor nocive este redus în medie cu 90%. Dispozitivul încălzește tutunul din rezervele HEETS până la o temperatură suficientă pentru eliberarea nicotinei, dar fără a genera fum.

Design stilat și ergonomic

Acest lucru nu poate fi ignorat atunci când te gândești la un cadou perfect pentru ea. Noul IQOS 3 are un design mult mai sofisticat, iar datorită sistemului ProtectPlus este mai rezistent la deteriorări. Mai mult, IQOS 3 este mai compact și cu siguranță își va găsi loc în poșeta ei.

 Gust autentic de tutun

Datorită sistemului de încălzire, IQOS oferă un gust autenticintens de tutun, dar, în același timp, rafinat. În comparație cu țigările, după utilizarea IQOS va dispărea acel post gust amar și miros neplăcut. În plus, rezervele de tutun vin în sortimente diferite, iar fiecare oferă o experiență unică.

O gamă largă de personalizare

IQOS 3 oferă posibilitatea de a personaliza dispozitivul în funcțiede dispoziție și stilul abordat. În vânzare poți găsi accesorii în cele mai trendy culori ale sezonului. Vino în perioada 1 – 31 martie la punctele oficiale de comercializare IQOSpentru a descoperi oferta specială la gama de accesorii IQOS 3.

Utilizarea IQOS nu exclude riscurile pentru sănătate asociate consumului de tutun. Produsul poate crea dependență și este destinat doar fumătorilor adulți.

Pentru mai multe detalii accesați iqos.com.

Preluat de la: diez.md