1487518399794.jpg

Felul în care îți porți părul te reprezintă. De aceea este important să ai grijă de coafura ta, dar și să fii în pas cu noile tendințe. O dată cu sezonul cald, vin și schimbările, astfel ai putea să începi cu o coafură potrivită.

Inspirat de unica.ro, ZUGO a decis să-ți prezinte cele mai hot tendințe în materie de coafuri pentru primăvară-vară 2017.

Coafuri inspirate din anii ‘20. O coafură elegantă, studiată, este cea inspirată de moda anilor ’20, cunoscută ca stilul flapper, cu onduleuri bine definite și cât mai lipite de cap. Astfel de coafuri au fost etalate de manechine în prezentările Stella McCartney și Isabel Marant.

Împletituri romantice. Împletiturile sunt în tendințe. De la împletitura spic până la tehnicile mai elaborate, această coafură completează perfect un look fresh de primăvară, așa cum s-a observat și prezentarea Jean Paul Gaultier.

Cocuri fanteziste. Cocul sub formă de nod, realizat într-o manieră dezordonată, garantează o apariție de neuitat în primăvara lui 2017. Pentru inspirație, aruncă un ochi peste prezentarea Alexander McQueen.

Stilul japonez cu influențe hi-tech. Pentru femeile îndrăznețe, care nu se tem să încerce coafuri avangardiste, încearcă o coafură hi-tech, cu trimitere clară la moda japoneză contemporană. Pentru inspirație, urmărește cea mai nouă colecție Anna Sui.

Coada de cal. Şi coada simplă, la baza cefei, va fi o variantă care poate fi transformată într-o coafură de o eleganţă subtilă dacă înfăşurăm o paglică neagră pe un sfert din lungimea părului. În colecția Marchesa am putut vedea coada de cal reinterpretată astfel.

 

Preluat de la: Zugo.md