pixel.png

Partidele de sex sălbatic şi nebunesc pot condimenta viaţa sexuală de cuplu, dar pentru asta, este nevoie să cunoşti poziţiile care ţi se potrivesc astfel încât să atingi plăcerea cu uşurinţă. Secretul unui orgasm garantat stă în poziţiile sexuale simple, iar asta o spun şi specialiştii.

Pentru a te ajuta să ai parte de experienţe de neuitat alături de partener, iată patru poziţii sexuale recomandate de experţi, care îţi oferă orgasm garantat.

Amazoana 

Tot ce trebuie să facă partenerul tău este să stea şi să te privească, iar tu să te aşezi deasupra. Ai mai mult control în ceea ce priveşte viteza, unghiul şi mişcarea pentru că îţi poţi folosi mâinile şi picioarele pentru a te mişca. Pe lângă faptul că mişcarea clasică este una de tip ”sus-jos”, mai poţi încerca şi ”înainte-înapoi” pentru a-ţi masa clitorisul de partenerul tău. Această mişcare vine la pachet şi cu alte beneficii pe lângă libertatea de mişcare: dacă te laşi uşor pe spate vei avea parte de o experienţă intensă, iar el se va putea juca cu clitorisul tău. În plus, îţi mai poţi poziţiona sânii aproape de gura partenerului pentru a amplifica senzaţiile trăite în timpul actului sexual. Nu neglijaţi sânii, oameni buni!

<!–

Formul de quiz

–>

Deasupra, cu spatele

”Femeia deasupra” tinde să fie una dintre cele mai de succes poziţii sexuale, cu ajutorul căreia poţi obţine orgasm cu uşurinţă. Aceasta îţi permite penetrarea completă şi, în plus, ai acces la clitoris. Dacă nu îl atingi tu, cu siguranţă partenerul tău va intenţiona să facă asta, iar acest lucru te va ajuta să atingi culmile plăcerii. Bineînţeles, totodată se poate juca cu sânii tăi sau te poate ţine de şolduri, dirijându-te.

Misionarul, un clasic 

Poziţia misionarului este cea mai cunoscută dintre toate, dar pentru un orgasm exploziv, ai nevoie de câteva trucuri pe care să le pui în practică. În timp ce stai aşezată pe spate, pune o pernă sub fund, astfel încât şoldurile să fie la înălţime, iar picioarele adu-le cât mai mult pe spate, spre umeri, în poziţie încrucişată. Această poziţie sexuală îi va permite partenerului tău o penetrare adâncă, ceea ce va fi un plus pentru el, dar mai ales pentru tine. Ceea ce vei simţi, va fi doar încălzirea. În momentul în care simţi că ai orgasm, lasă picioarele jos şi pune-ţi partenerul să se joace cu clitorisul tău, obţinând astfel o plăcere de neuitat şi, de ce nu, orgasme multiple.

Doggy Style

În pat sau pe canapea, aşază-te în genunchi, pe coate şi arcuieşte-ţi spatele. Nu doar că vei fi mai sexy şi mai ”apetisantă” în faţa partenerului, dar senzaţiile vor fi mult mai intense. Cheia pentru un orgasm inevitabil şi de succes este aceea de a ţine o pernă sub tine. ”Fundul sus şi faţa-n pernă” ar trebui să devină un BEST NOTE TO SELF atunci când pui în practică această poziţie sexuală. Mai mult, să nu-ţi fie teamă să-i spui partenerului ce-ţi doreşti pentru a obţine plăceri maxime. În fond, el nu are de unde să ştie care ”combinaţii” îţi aduc orgasme explozive, mai ales că fiecare femeie este diferită şi lucrurile nu stau la fel peste tot. Comunicarea este cheia!

Preluat de la: csid.ro