1486816435791.jpg

Sărbătoarea Sfântului Valentin este una magică și specială îndeosebi pentru cei care poartă iubire în inimile lor. Cu toate că dragostea adevărată nu are nevoie de ocazii pentru a fi demonstrată, această sărbătoare este un prilej deosebit prin care îți poți surprinde plăcut persoana iubită.

Astfel, inspirat de unica.roZUGO a pregătit pentru tine câteva idei pentru a petrece această sărbătoare într-un mod cât mai romantic alături de jumătatea ta.

Picnic și un film romantic
O pătură călduroasă pe podea, câteva lumânări, un platou cu brânză franțuzească, un pahar de vin sau de șampanie și la desert căpșuni cu ciocolată.

Pizza și un tablou
Faceți o pizza împreună. Aluatul se găsește gata făcut, trebuie doar să alegeți câteva ingrediente preferate și să le aruncați pe blat. După o masă așa copioasă încercați să pictați un tablou împreună sau separat. Cui îi iese, primește un sărut.

Trecut, prezent și viitor
O cană cu ciocolată caldă și voi doi pe canapea uitându-vă în albumul cu fotografii. Cum a fost la început, cum vă simțeați, ce așteptări aveați și plănuiți următoarea voastră aventură.

Prima întâlnire din nou
Recreați prima voastră întâlnire. Ce purtați, ce film ați văzut, ce ați mâncat? Totul vă poate readuce starea de atunci.

Gătiți ceva împreună
Puneți-vă șorțurile de bucătărie și alegeți să gătiți ceva special, ceva ce nu ați mâncat până acum. Dacă vă iese, așezați-vă la o masă frumoasă și savurați rezultatul.

Învățați să dansați
Efectele benefice ale dansului asupra cuplului sunt cunoscute și se mențin pe perioade lungi de timp. Atunci când dansează, partenerii învață să coopereze și să aibă încredere unul în altul, să se asculte fără să fie nevoie de cuvinte, să funcționeze în tandem. Cursurile de dans sunt o adevărată terapie de cuplu, dar una distractivă.

Răsfăț la spa   
Cea mai bună metodă de a uita de griji este un weekend în care nu faceți altceva decât să vă relaxați și să încercați toate tipurile de spa. Plus o atmosfera romantică cu trandafiri și șampanie în cameră.

De citit împreună   
Dacă nu aveți chef de ieșit în sau din oraș, un ceai aromat și o carte bună rămân soluția perfectă. Iată câteva sugestii de cărți pe care puteți să vi le faceți cadou unul altuia sau să le citiți împreună: „Dragoste” de Ed. Humanitas, „111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română” de Ed. Nemira, „Cum iubim” de Ed. Vellant, „Douăzeci de poeme de iubire și un cântec de disperare ” de Pablo Neruda.

Mergeți la un concert
Chiar dacă Sfântul Valentin vi se pare o sărbătoare banală și comercială, avantajul este că se vor organiza diferite evenimente în localurile din oraș. Este ușor să găsiți un concert care să vă atragă în ziua aceasta. Interesează-te ce evenimente sunt plănuite în oraș și găsește ceva care v-ar plăcea.

Încărcați aplicații pentru relația perfectă 
Era o chestiune de timp până să apară și aplicațiile pentru viața de cuplu. Nu pentru găsirea unui partener, ci pentru „păstrarea” unuia. „Avocado” și „Couple” sunt un fel de mini-arhive ale relației, în care poți să păstrezi fotografii de cuplu organizate sub formă de timeline. Mai există „Kindu” sau „Kouply”, cu tot felul de găselnițe drăguțe (telefoane care vibrează în același timp, sugestii pentru petrecut seri romantice, calendare de întâlniri), sau, pentru cei cărora le plac joculețele sexy – „Dirty Games Truth” or „Dare”.

 

 

Preluat de la: Zugo.md