pexels-photo-236287.jpeg
Ziua de 8 martie se apropie cu pași grăbiți și cu toții suntem în căutarea cadourilor perfecte pentru femeile din viața noastră. Iată că pentru a vă surprinde plăcut mamele, iubitele sau prietenele v-am pregătit o listă cu idei de cadouri.

# Bijuterii

Începând de la o bijuterie minimalistă și finalizând cu una sofisticată, toate selectate potrivit, vor fi pe placul femeii din viața ta. Poți să găsești bijuterii originale la Swarovski sau Pandora. 

Related image

# Rucsac

Este în vogă, este drăguț și foarte practic, iar un rucsac calitativ va fi apreciat pe măsură. În Moldova le puteți găsi la Maalex sau Miffa.

ruczac

# Buchet comestibil

Dacă ați decis să optați pentru buchet, atunci alegeți unul plin de vitamine. Inspirație sau buchetul gata făcut găsiți la Eat Me Bouquet Chisinau. Poți vedea și Mere și struguri în loc de flori. Tinerii agricultori ne îndeamnă să cumpărăm fructe autohtone de 8 martie

eat

# Huse pentru cărți, tabletă, laptop

Huse vesele și personalizate care să-i protejeze cartea sau gadget-ul preferat. Huse puteți găsi la Huse Handmade „ColorCase”.

huse1

#4 „A good hair day“

Primind în dar produse de styling de la Babyliss Paris prietena, soția sau mama îți vor fi recunoscătoare pentru posibilitatea de a ieși în evidență cu o coafură impecabilă. Puteți opta pentru următoarele produse:

#4.1. Ondulatorul BaByliss Curl Secret C1200E – transformă automat șuviţele de păr în bucle, asigurând o ondulare uniformă şi bucle perfecte în doar câteva secunde.

17078423_1442750512436211_2092655484_n

#4.2. Peria rotativă Pro Rotating Brush 800 – usucă și ondulează părul în același timp, dând o formă foarte placută mai ales vârfurilor rebele.

17028822_1442750432436219_2106610448_n

#4.3. Peria electrică pentru îndreptarea părului, BaByliss Liss Brush 3D – piaptănă ușor părul, îndreptându-l în același timp. Părul devine astfel mătăsos, strălucitor, drept și cu volum!

gggg

#4.4. Placa de îndreptat I-Pro 230 Steam – cu ajutorul ei părul va fi drept, strălucitor, mătăsos și mai ales sănătos!

1placa

# Cărți

Cărțile au fost și vor fi mereu un cadou perfect, dar e importat să cunoașteți gusturile persoanei. Diez a realizat o listă cu librăriile online din Moldova.

White Ceramic Teacup With Saucer Near Two Books Above Gray Floral Textile

# Cardigan/Hanorac/Trenci

Pentru diminețile și serile reci de primăvara un cardigan, hanorac sau trenci va fi foarte potrivit. Puteți găsi modele drăguțe la Mara, Play Natal, Lilia Ceacovschi.

Image may contain: 1 person, standing

# Produse de machiaj

Cu siguranță ai observat ce are iubita/sora sau mama în trusa sa de machiaj. Ar fi o surpriză plăcută dacă i-ai procura unul dintre produsele preferate. Ai putea să găsești multe oferte la Vizaje-Nica. 

produse_de_makeup_favorite_15

# Un city-break

Acum poți să găsești mai multe bilete ieftine, la companiile lowcost Ryanair sau WizzAir, spre destinații precum Milan, Budapesta, Viena, Paris și altele. O călătorie e cadoul prefect, dacă femeia din viața ta e o aventurieră.

Image result for paris

Preluat de la: diez.md