coffe-one.jpg
Cafeaua bună, muzica moderată și discreția unor localuri din Chișinău a devenit atracția pentru freelanceri, antreprenori și pentru cei cu profesii creative. Biroul mobil prin cafenea începe din ce în ce mai mult să devină o realitate destul de comodă pentru mulți dintre aceștia.

Astfel, pentru cei care sunt căutarea unui local cu priză la îndemână pentru ca să lucreze la laptop, #diez vine cu 10 recomandări de cafenele ideale pentru așa ceva. Dacă mai aveți sugestii le scrieți în comentarii:

# Tucano Coffee 

Love.Peace.Coffee este motoul și conceptul de viață al Tucano Coffee. Pacea se regăsește în atmosfera localurilor Tucano. Decorul cu motive abstracte specifice țărilor producătoare de cafea, diferitele stiluri de muzică  live, cărțile, filmele vechi și serile exceptionale petrecute în compania celor mai neobișnuiți oaspeți, creează în ansamblu o atmosferă de libertate și inspirație. O locație perfectă pentru meeting, și pentru a munci la laptop într-o ambianță plăcută.

Detalii: 

Tucano Coffe Kenya, luni-vineri de la ora 7:30-22:00

Tucano Coffee Jamaica, luni-vineri de la ora 10:00 – 22:00

Tucano Coffee Brazil, luni- vineri de la ora 7:30 – 22:00

Tucano Coffee Costa Rica, luni -vineri de la ora 7:30 – 22:00

Foto tucano

# Rozmarin Cafe

Rozmarin Cafe este un local cu o bucătărie internațională: italiană, grecească, spaniolă, asiatică. Un local drăguț cu design minimalist pentru ca tu să te bucuri aici de atmosfera necesară lucrului pe laptop singur atunci când nu ai chef să stai acasă sau atunci când trebuie să mergi la o întrevedere.

Detalii: 

Rozmarin Cafe, luni-vineri de la ora 08:30 – 22:00.

 rozmarin

# Covrigo 

Dacă nu prindeți imediat troleibuzul, ocoliți stația de așteptare de pe strada Pușkin (mai jos de str. Kogălnceanu) și intrați la Covrigo. Această brutărie vă poate potoli foamea, dar și stârni poftă cu pateuri, covrigi, croissante, rulade, ștrudele, chifle, foitaje fierbinți. Pe lângă acestea, localul vă oferă compoturi, cafea și ceai la pachet. Un loc ideeal dacă ai de transmis sau de răspuns la mailuri.
Detalii: 
Covrigo Bakery & Coffee, luni-Vineri de la ora 08:00-20:00
covrigo
# Delice D’ange
Lăsați-vă ademeniți de mirosul îmbietor a produselor de patiserie tocmai scoase din cuptor și o cafea pe cinste.  Patiseria prezintă o gamă variată de dulciuri. Interiorul este în mare parte de lemn, într-un stil ce amintește o provincie franțuzească.
Detalii: 
Delice D’ange, zilnic 09:00-23:00
delice
#  Caramel 

Aceasta probabil, este preferata cofetărie a studenților de la Universitatea de Stat, pentru că este situat în centru în apropiere de blocul central. Iubitorii de zgomot și companii mari nu cred să își poată face loc în această cafenea.  Mese unde te bucuri de intimitate și de o cafea delicioasă sau un cappuccino savuros. A doua ta casă și biroul tău mobil.

Detalii: 

Caramel, luni-duminică de la 8:00-22:00

caramel

# KIMBO

În Napoli, capitala mondială a cafelei espresso, pornește povestea Café do Brasil, producătorul mărcilor de cafea Kimbo și Kose.Povestea marelui succes italian, începe în anii ’50, când famila Rubino fondează în centrul istoric al orașului, o mică fabrică de prăjire a cafelei de unde se școmercializa cafeaua cu marca Café do Brasil atât barurilor precum și coloniilor. Un loc perfect pentru ca tu să ai inspirație și motivație de a munci într-o ambianță liniștită.

Detalii: 

KIMBO Moldova,  luni-vineri de la 7:30-20:00.

kimbo

# Illy 

Illycaffe a fost fondată în 1933 de către Francesco Illy, și de trei generații, illy a condus industria cafelei prin inovație, tehnologie și cunoștințe. O gamă largă de produse poate fi găsită în cafeneaua de pe bulevardul Grigore Vieru. Un local micuț, dar comod pentru a servi o cafea, de a te întâlni cu diverși colegi din mediul business sau de a lucra câteva ore într-o atmosferă predominată de aroma boabelor de cafea.

Detalii: 

ILLY Coffee Moldova, luni-vineri de la ora 8:30-18:30

Illy

# Uptown cafe

De la deschidere, Uptowen Cafe a prins priză  în rândurile tinerilor. Pe lângă mâncarea foarte gustoasă și prețurile accesibile, specific acestui local îi sunt și diversele evenimente menite să susțină cultura și arta din Republica Moldova. Geamurile mari prin care pătrunde lumina zilei devine o sursă de energie și inspirație pentru ca să muncești la taskurile tale, iar pisica casei îți va reda zâmbetul pe buze.

Detalii: 

Uptown cafe, luni-joi de la ora 10:00- 23:00.

pisica

# Robert’s Coffee

Robert’s Coffee este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de cafea din întreaga lume, care deţine bază proprie de prăjire a cafelei. Deci ,aici găseşti cafea specială. La fel se organizează evenimente în combinaţie cu o bogată colecţie de băuturi şi mâncăruri din bucătăria internaţională. Un local minunat pentru ca să servești prânzul și să lucrezi la laptop.

Detalii: 

Robert’s Coffee,  luni-vineri de la ora 8:00- 00.00.

coffe laptop

# Meating point

Un local mai retras de aglomerația din centrul orașului cu design creativ unde atmosfera e foarte plăcută, mâncarea deosebită și delicioasă. Deserturile-fantastice. Ce nevoie mai ai de Hub sau alte spații de lucru comune și de ce să mai lucrezi acasă, când la Meating point poți să savurezi bucatele favorite și să lucrezi într-o ambianță liniștită.

Detalii: 

Meating point, luni-vineri, de la 8:00- 22:00

meeting

# Overdrive Cafe

Locul perfect pentru a lucra într-o atmosferă liniștită, având mâncare / băuturi calde la îndemână…

Detalii:

Overdrive Cafe, luni-vineri, de la ora 09:00-21:00

over

#Crème de la Сrème

“Crème de la Сrème” este un local francez care combină în mod unic două formate: produse de panificatie tipic francez și confortabilă Provence. Bucătăria acestui proiect este îndrumată de cei mai profesionali cofetari francezi. Aici găsiți o diversitate de produse pentru micul dejun ce poate fi combinat perfect cu lucrul la laptop sau o întâlnire de afaceri.

Detalii: 

“Crème de la Сrème”, luni-vineri de la ora 8:00-23:00.

creme123

#Panna Cotta
Locul unde cafeaua se combină perfect cu o cofetărie şi o patiserie pe cinste. Prăjituri delicioase, torte şi cafea. Panna Cotta sau Mica Italie din Centrul Chişinăului sunt mereu cu uşile deschise. Un loc liniștit unde poți compina utilul cu plăcutul.
Detalii: 
Panna Cotta,  zilnic de la ora 8:00- 23:00
panna

Preluat de la: Diez.md