news_31_oct_2022_1.jpeg
Astăzi, 31 octombrie, compania Air Moldova a anunțat că noul zbor direct Chișinău-Varșovia, spre Aeroportul Internațional Modlin din Polinia, a fost operat cu succes.

Potrivit informațiilor, aeronava Air Moldova a aterizat pentru prima dată pe Aeroportul Internațional Modlin, unde a avut loc evenimentul de inaugurare. 

„Operarea zborurilor spre Varșovia vine ca răspuns la cererea creată atât de piața locală, cât și de piața din Ucraina și face parte din planul de dezvoltare a companiei aeriene care prevede dezvoltarea rețelei de destinații, extinderea și reînnoirea flotei aeriene și creșterea capacităților de transportare”, menționează reprezentanții companiei.

Conform comunicatului, noua destinație va oferi pasagerilor posibilități suplimentare de călătorie nu doar din Chișinău spre Polonia, dar și din Polonia spre țările învecinate ei, dar și spre Caucaz – Georgia și Armenia.


Amintim, compania aeriană Air Moldova a anunțat recent operarea primului zbor între Republica Moldova și Republica Georgia. Cursele între Chișinău și Tbilisi vor avea loc de patru ori pe săptămână.

Preluat de la: diez.md