bloomcoding.jpg

O școală de programare pentru copii a devenit prima câștigătoare din Republica Moldova a competiției Genesis StartUp Academy în parteneriat cu Meta.

Fondatorul companiei, Emil Chichioi, a reușit să asigure victoria în cadrul competiției Genesis Startup Academy, iar Bloomcoding a devenit simultan primul startup moldovenesc selectat să participe în cadrul concursului, și primul care a câștigat. Genesis, o companie de consulting și servicii IT cu sediul în Ucraina, propune să le ofere startup-urilor din europa de Est ajutor spre a se dezvolta și a crește. Anul acesta, competiția a strâns peste 2 000 de participanți, dintre care, doar 20 au fost selectați să participe în programul de accelerare cu durata de patru luni.

Pe lângă premiul mare, Bloomcoding va beneficia de mentorat din partea Genesis Tech, cel mai mare Venture Studio din regiune. Astfel, Genesis devine cel de-al 3-lea program de accelerare câștigat de către companie. Anterior, Bloomcoding a dobândit titlul de campion în cadrul competițiilor sTARTUp Day 2022 din Estonia și Rubik Garage Demo Day din România.


Dacă încă nu ați auzit de startup-ul moldovenesc Bloomcoding este timpul să o faceți! În decursul unui an, școala digitală de programare pentru copii, și-a extins serviciile în România, Bulgaria și Polonia, iar recent a câștigat și aprecierea comunității ucrainene.

Preluat de la: diez.md