restaurant-bal-de-absolvire.jpg
Absolvirea liceului, fără îndoială, e un moment emoționant și memorabil în viața oricărui adolescent. Prima dragoste, întâia prietenie adevărată, primele alegeri importante – toate au făcut parte din anii de liceu. Tinerii chiar au un milion de motive să sărbătorească finalizarea uneia dintre cele mai frumoase etape din viața lor. Există mai multe opțiuni pentru o petrecere pe cinste alături de colegi, dar de departe, cea mai populară și în trend este rezervarea unui restaurant în afara orașului pentru a asigura o seară plină de voie bună.

Și, pentru că e frumos, și e bine afară, iar serile sunt calde –o alegere extrem de plăcută ar fi organizarea unei petreceri la natură. De aceea, ți-am pregătit o listă cu top 5 restaurante din Moldova, aflate în apropierea orașului Chișinău, unde relaxarea, voia bună și confortul sunt la ele acasă.

Vezi mai jos 5 opțiuni de restaurante pentru balul de absolvire, situate departe de gălăgia și agitația orașului, perfecte pentru organizarea acestui eveniment unic:

#La Bădiș

restaurant-chisinau-la-badis

Specificul național moldovenesc este cartea de vizită a acestui restaurant, or, atât meniul tradițional, cât și în locația pitorească vorbesc de la sine. „La Bădiș” poate găzdui o serie de evenimente: de la nunți sau cumătrii, la team-building-uri, la zile de naștere și baluri de absolvire. Acesta se află pe traseul Chișinău-Ungheni, km 32, iar capacitatea sălilor variază de la 30 la 200 de oameni. Localul are wi-fi pe tot teritoriul său, iar prețul meniului pentru o persoană poate fi ales individual pentru balul de absolvire (nu există un preț minim obligatoriu). În dependență de bucatele alese, prețurile medii sunt în jur de 450-500 de lei.

#Curtea Domnească

curtea domneasca1

Fiind amplasat în or. Cricova, str. Chişinăului 86, la doar 5 kilometri de capitală, acest restaurant are o atmosferă deosebită, cu o semnificație istorică profundă. Spre această locație circulă autocarul nr. 2 și microbuzul nr. 52. Restaurantul are o capacitate de 130 de persoane, iar prețul meniului pentru o persoană este de 550 de lei pentru balul de absolvire.

#Restaurantul „de VIS”

de vis2

Localizat în satul Trebujeni din raionul Orhei, chiar pe vârful unui deal stâncos, complexul „De Vis” are o amplasare extrem de pitorească. Cele două săli de banchet, care pot găzdui între 80 și 180 de invitați, au și o minunată terasă cu mobilier autentic din lemn. Prețul meniului variază în funcție de bucatele alese și poate începe de la 250-300 de lei. Complexul are în dotare o parcare mare.

#Villa Drago

vila drago2

Aflat în localitatea Vadul-lui-Vodă, la circa 30 de minute de Chișinău, complexul Villa Drago e amplasat chiar pe malul Nistrului. Acesta poate găzdui până la 200 de persoane în sala de banchete și până la 300 pentru un fourchette. Restaurantul are câteva surprize pentru oaspeți: un șemineu în interior, o terasă mare, o piscină, un mic hotel, chiar și o sală de conferințe.

#Restaurantul Saint-Tropez

saint tropez1

Localul se auto-recomandă ca fiind locația perfectă pentru o petrecere îndrăzneață și ieșită din tipare. Situat și acesta în localitatea Vadul-lui-Vodă, la 500 de metri de malul Nistrului, e înconjurat de pădure și de o ambianță relaxantă. Saint-Tropez pune la dispoziție 10 camere pentru oaspeții care decid să rămână peste noapte, având și camere de supraveghere video pentru un plus de siguranță. Dispune și de o piscină mare.

Capacitatea localului este de aproximativ 80 de persoane, iar prețul meniului pentru o persoană este de la 650 de lei.
Orice locație ai alege, nu uita să te distrezi pe cinste și să te bucuri de fiecare moment special, trăindu-l la intensitate maximală. Noi sperăm că topul dat ți-a fost de ajutor și îți urăm să pășești cu dreptul în viața matură.

Preluat de la: diez.md