horoscop-19-octombrie-2024.jpg

Este esențial să nu încerci să câștigi iubirea și aprecierea altcuiva prin controlul deciziilor lor. Este momentul să lași oamenii din jurul tău să-și stabilească propriile reguli și limite. Oferă-i acelei persoane speciale spațiu pentru a decide ce este mai bine pentru ea, iar apoi poți acționa în consecință. Poate vei descoperi lucruri despre această persoană pe care probabil nu le-ai fi aflat niciodată dacă ai fi controlat tu totul.

Astăzi s-ar putea să fie nevoie să pui frână în ceea ce privește dragostea și romantismul. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să întrerupi vreo relație care este în desfășurare, ci doar că ar trebui să abordezi lucrurile mai realist. Problema este că te lași prins prea mult în fantezie și nu te ocupi de aspectele practice.

Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine pentru tine astăzi și vei descoperi că aspectele vieții tale care păreau deconectate în trecut încep în sfârșit să se așeze. Ai încredere că toate planificările și organizările tale minuțioase vor da roade. Acest lucru este valabil în special în dragoste și romantism. Petrece timp intim cu un partener apropiat, dacă este posibil, în această seară.

Restricția și disciplina poate nu sunt punctele tale forte, dar realizează că acestea ar putea fi exact lucrurile de care ai nevoie cel mai mult. Încearcă să nu îți irosești energia în prea multe direcții. Concentrează-te și canalizează-ți eforturile spre lucrurile pe care le consideri cele mai importante. Asigură-te că îți petreci cea mai mare parte a zilei ocupându-te de aceste lucruri. I-ai îmbrățișat pe cei dragi recent?

Apreciază lucrurile bune pe care le ai astăzi. Nu lăsa să treacă o altă zi fără să aduci un omagiu celor care te-au ajutat să crești pe parcurs. Fă o plimbare. Urcă-te într-un copac sau ajută un copil să construiască o casă în copac. Conectează-te cu latura ta spirituală, care găsește satisfacție în locul în care te afli acum, în loc să simți mereu nevoia de a căuta ceva mai mare și mai bun.

Când vine vorba de dragoste și romantism, s-ar putea să fie nevoie să îți temperezi puțin abordarea. O atitudine agresivă acum ar putea să îndepărteze persoana iubită în loc să o apropie. Amintește-ți că dragostea este un drum cu două sensuri. Nu face lucrurile doar așa cum îți place ție. Este crucial să iei în considerare gândurile și sentimentele partenerului la fiecare pas.

S-ar putea să descoperi că iubirea ta este incredibil de magnetică acum. Tot ce trebuie să faci este să fii tu însuți și, dintr-o dată, oamenii se adună în jurul tău. Ai oportunități minunate de a întări legăturile cu cei la care ții cel mai mult. Consolidă relația ta cu vorbe și gesturi romantice delicate. Există o senzualitate suplimentară în starea și acțiunile tale acum.

Ia în considerare adoptarea unei abordări mai conservatoare în acțiunile tale astăzi, dar și în modul în care te îmbraci. Alții ar putea fi deranjați de ceva care pare prea ostentativ. Moda ar putea fi o preocupare importantă pentru tine acum, și este în regulă. Nu subestima puterea aspectului personal.

Relațiile romantice poate că nu merg exact așa cum ți-ai dori, dar nu te descuraja. Rezistă și vei descoperi că lucrurile vor începe să se îndrepte în direcția ta. Este posibil să fie nevoie să-ți întărești încrederea interioară, deoarece este puțin probabil să primești prea mult sprijin din partea interacțiunilor cu cei din jurul tău.

S-ar putea să încerci să comunici cu cineva în legătură cu dragostea și romantismul, iar pur și simplu să nu funcționeze. Probabil că vei simți că ai nevoie de un traducător pentru a-ți transmite mesajul. Atât tu, cât și partenerul tău trebuie să împărțiți responsabilitatea pentru a vă asigura că liniile de comunicare rămân deschise. Fii practic, dar și sensibil în abordarea ta.

Aceasta este o perioadă fantastică pentru tine în dragoste și romantism, chiar dacă există o oarecare răceală între tine și persoana de care îți pasă. Este posibil să fie nevoie de o anumită distanță acum pentru a aprecia cu adevărat cât de mult valorează ceea ce ai. Dacă nu ești implicat cu cineva acum, vei descoperi că ești într-o poziție bună pentru a face o mișcare către cineva față de care ai sentimente puternice.

Una este să fii prieten și alta este să hrănești ego-ul cuiva doar pentru a-l face fericit. Asigură-te că nu spui minciuni doar pentru că știi că asta vrea să audă acea persoană. Un adevărat prieten este cineva care este sincer în orice moment, chiar dacă asta înseamnă că s-ar putea să rănești temporar sentimentele acelei persoane.

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com/

Preluat de la: csid.ro